0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spara minimum 20% på alla vitvaror från LG*

*Gäller ej varor märkta med "Bestseller pris", redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 23/1-21

Electrolux Kombinerade Kyl-frysar

Köp kyl och frys från Electrolux

Med kyl- och frysskåp menar vi en kombinerad vitvara som innehåller både ett kylskåp och frys, med separata dörrar. Hos oss hittar du ett stort urval av Electrolux kyl- och frysskåp. Electrolux låga energiförbrukning och funktionella lösningar ger kyl- och frysskåpen riktigt hög kvalitet och lång livslängd. I lite mindre hushåll är utrymmet i köket extra viktigt att ta vara på, och istället föratt köpa separata kyl- och frysskåp är det fördelaktigt att ha ett enda skåp som rymmer både och. Det gör att dina vitvaror tar mindre plats i köket och kan samsas om utrymmet med andra viktiga vitvaror och hushållsmaskiner.

Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror, och de har inte blivit populära av en slump. Liksom Electrolux kyl och frys består också övriga delar av Electrolux sortiment av kvalitetsprodukter som är noga utvecklade med användarnas behov som grund. Tack vare unika system och avancerad teknologi kan vitvaror från Electrolux hålla dina energikostnader låga och samtidigt ge dig stort utrymme att välja mellan olika funktioner, designer och storlekar hos din kyl och frys.

Kapacitet

Ett Electrolux kyl- och frysskåp är tvådelat. En tvådelad kyl och frys betyder att skåpet har en övre del som kylskåp och en nedre del som frys med två olika dörrar. Vilken kyl och frys som passar dig bäst är beroende av vilken kylkapacitet respektive fryskapacitet du behöver. Ett överfyllt skåp har en sämre effektivitet, därför är det bra att tänka igenom hur mycket utrymme du behöver.

Låg energiförbrukning

Electrolux arbetar ständigt med att utveckla med moderna, miljöanpassade vitvaror. Därför tillhör varje Electrolux kyl och frys riktigt höga energiklasser, från A+ till A+++, för att din kyl och frys skall förbruka så lite energi som möjligt. Eftersom både kyl och frys måste kunna arbeta dygnet runt är energieffektiviteten oerhört viktig, och tack vare den höga energiklassen hos Electrolux kyl och frys kan du utöver att hålla siffrorna på elräkningen låga också minska belastningen på miljön.

Electrolux smarta funktioner

För att din kyl och frys skall kunna användas så effektivt som möjligt har Electrolux utvecklat många olika praktiska funktioner som gör dem enkla att använda. Till exempel har Electrolux kyl och frys så kallade AntiFrost-funktioner som gör att skåpet vid behov avfrostar sig själv automatiskt för att du skall slippa tänka på att frosta av frysen. Dubbla termostater gör det också enkelt att reglera temperaturerna hos din Electrolux kyl och frys separat, vilket drar mindre energi och gör att temperaturen håller sig stabil. Många av kyl- och frysskåpen från Electrolux har dessutom inställningar som kan snabbfrysa dina varor.

Design

Electrolux lägger mycket fokus på att utöver god funktion också skapa kylskåp med genomtänkt design. Utöver kyl och frys och vitt och rostfritt stål kan du välja mellan röda, svarta eller bruna kyl- och frysskåp för att enkelt kunna hitta en variant som passar din stil och ditt kök perfekt.

Har du funderingar kring Electrolux kyl och frys? Vi svarar gärna på dina frågor om vitvaror och andra hushållsmaskiner! Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng