0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Kylskåp

Hitta ditt nya Electrolux-kylskåp hos WhiteAway

Här hittar du ett brett utbud av Electrolux kylskåp och frysar. Kylskåpet är minst sagt en av de mest flitigt använda varorna i ett hushåll, därför är det viktigt att ditt kylskåp har rätt egenskaper för just det du och ditt hushåll behöver. Oavsett om det handlar om ett kylskåp med så stor volym som möjligt eller ett kylskåp med smarta finesser kan du garanterat hitta det du letar efter i Electrolux sortiment. Som en av världens största tillverkare av vitvaror vet Electrolux vad som krävs av ett högkvalitativt kylskåp, och genom att alltid sätta användarens behov i första hand kan de försäkra dig om att de alltid håller vad de lovar när det gäller energieffektivitet, hållbarhet och funktion.

Spara energi med Electrolux kylskåp

Electrolux arbetar flitigt med att utveckla produkter som är så miljöanpassade som möjligt, från materialteknologi till energiförbrukning. Därför är Electrolux kylskåp också extremt energieffektiva för att du skall kunna förbruka så lite energi som möjligt. Eftersom att ett kylskåp får arbeta 24 timmar om dygnet kan små åtgärder spara stora summor pengar i förlängningen, därför är det extra viktigt att hålla koll på Energiklasser när du ska köpa nytt kylskåp.

Samtliga Electrolux kylskåp har höga Energiklasser som ligger mellan A+ och A+++. Flera varianter tillhör dessutom Electrolux Energy Saver-sortiment, vilket är ett kvitto på att de förbrukar minsta möjliga energimängd per år.

Kylskåpets storlek

För att kunna avgöra hur stort kylskåp du behöver kan du i huvudsak väga in två faktorer: hur mycket utrymme du har i ditt kök och hur stora mängder livsmedel ditt hushåll har behov av att förvara. Kapaciteten hos Electrolux kylskåp varierar från modell till modell och kan rymma allt ifrån ca 150 till 350 liter.

Design för ditt kök

De som har både kylskåp och frysskåp i sitt kök önskar ofta att de ska vara enhetliga för att passa varandras storlek och design. För varje Electrolux kylskåp finns lyckligtvis en matchande frys, vilket gör det enkelt att skapa en enhetlig vitvarumiljö i köket. Du kan välja mellan vitt och rostfritt stål hos kylskåp och frysar från Electrolux, men vissa kylskåp är också designade för att du skall kunna ?dölja? dem i köket genom att fästa en kökslucka utanpå dörren. Kylskåpet smälter då in i den övriga köksinredningen och märks knappt av förrän du öppnar det.

Kylskåp med smarta funktioner

En del av våra Electrolux-kylskåp har ocksåspecialfunktioner som det lönar sig att bekanta sig med, eftersom det kan vara just den lilla funktionen som märkbart underlättar din vardag. Du hittar mer information om varje kylskåp, som till exempel exakta mått, energiförbrukning och kapacitet - i produktbeskrivningarna.

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det Electrolux-kylskåp som passar bäst för dig! Ring till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 så hjälper vi gärna till.

Favoriter

Stäng