0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Spisar

Köp ny spis från Electrolux

Vi på Whiteaway erbjuder dig ett brett sortiment av Electrolux spisar till låga priser. Här är det enkelt att hitta en spis som passar perfekt för dina behov och ditt kök. Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror och erbjuder således en mängd olika varianter av spisar med riktigt hög kvalitet och innovativa funktioner. Användarnas behov ligger alltid till grund för all Electrolux tillverkning, vilket i kombination med extremt hög materialteknologi gör att du kan känna dig riktigt trygg med en Electrolux spis.

Gjutjärnsspis, gasspis eller induktionshäll?

Hos Electrolux finns flera varianter av klassiska spisar med gjutjärnsplattor som används för matlagningen. Här finns också gasspisar, som framför allt är populära hos professionella kockar som enkelt vill kunna reglera spisens värme på ett effektivt vis. Dock har det blivit alltmer populärt med spisar som har glaskeramikhällar och induktionshällar, som båda är helt jämna och således är mycket enkla att rengöra och placera ut kokkärlen på. Skillnaden mellan dem är att en induktionshäll enbart värmer upp själva kokkärlen och dessutom är extremt enkel att reglera temperaturen med, vilket gör att du får bättre kontroll på matlagningen när du står vis spisen, medan glaskeramikhällen fungerar som en vanlig spis där det är spisplattorna/kokzonerna som värms upp.

En Electrolux spis med induktionshäll kräver kokkärl med magnetisk botten för att fungera, men idag anpassas en stor del av nytillverkningen av kokkärl just för induktionshällar.

Ugnen, en viktig del av spisen

Utöver att din Electrolux spis ska ha rätt spishäll ha är det också viktigt att den har en ugn som passar dina behov. Dels är ugnens storlek viktig, särskilt om du vill kunna laga flera rätter eller få plats med stora grytor eller former i ugnen. Dels är också funktionen viktig. Ofta har en Electrolux spis en så kallad varmluftsugn som fördelar värmen jämnt och ser till att det du lagar tillagas på ett balanserat och effektivt sätt. En varmluftsugn kan också användas som en vanlig ugn utan varmluft. Många ugnar har också smarta rengöringsfunktioner eller rengöringsprogram som gör dem enkla att underhålla.

Energieffektiva spisar

En annan viktig faktor är vilken energiklass din spis tillhör, vilket är ett mått på spisens energieffektiviteten. En Electrolux spis tillverkas med stor omtanke för både miljön och din plånbok, vilket gör att de flesta varianterna tillhör höga energiklasser, vanligtvis klass A eller högre, och är således extremt energieffektiva. En Electrolux spis är således en trygghet för dig eftersom att du slipper oroa dig över dina elkostnader eller dina miljöpåverkan.

Rätt design för dig

Electrolux olika spisar finns i både vitt och rostfritt stål samt i en mängd olika storlekar. På så vis finns det garanterat en Electrolux spis för varje kök och gör det enkelt för dig att hitta rätt. Tänk på att ta en extra titt på måtten hos spisarna för att vara säker på att just den spis du väljer har rätt proportioner för att passa ditt kök - kanske också i samma färg som din kyl och frys för att skapa en enhetlig vitvarumiljö? Valet är ditt!

Har du funderingar kring våra spisar från Electrolux hjälper vi dig mer än gärna. Hör av dig till vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng