0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Electrolux Torktumlare/-skåp

Electrolux torktumlare och torkskåp till bra priser

Electrolux energieffektiva torktumlare är ett perfekt komplement till din tvättmaskin. Här hittar du ett brett urval av Electrolux torktumlare med varierande kapacitet, funktion och storlek. En torktumlare gör det enkelt för dig att torka dina kläder efter tvätt och minskar såväl väntetiden som arbetsbördan, och istället för att behöva vänta på att tvätten skall hängtorka ger en Electrolux torktumlare ett torrt och slätt resultat på nolltid.

Innan du väljer torktumlare är det klokt att reflektera över bland annat hur stort utrymme du har i ditt tvättrum, hur mycket tvätt som behöver torkas åt gången samt vilka specialfunktioner du kan tänkas behöva för att göra just din vardag lite enklare.

Kondenstorktumlare

De flesta av Electrolux torktumlare är så kallade kondenstorktumlare. De torkar således tvätten genom att den fuktiga luften i torktumlaren går genom ett kondenseringssystem i torktumlaren till en behållare där den varma kondensen kyls ner. Hos vissa kondenstorktumlare måste dessa behållare tömmas efter torkning, men hos många varianter kan man genom en slang leda den nedkylda kondensen direkt ut i avloppet.

En av de stora fördelarna med kondenstorktumlare är att rummet där torktumlaren står inte blir lika fuktigt som med frånluftstorktumlare, vilket är både behagligare för dig och bättre för övrig inredning i rummet.

Stor eller liten torktumlare?

Hur mycket tvätt en torktumlare kan torka per omgång mäts i kilo, och en Electrolux torktumlare har torkkapacitet från ca 3 till 9 kg. Vilken Electrolux torktumlare som passar dig bäst är beroende av hur mycket tvätt du behöver torka åt gången samt hur stor andel av dina textilier som tål att torktumlas. För mindre tvättrum erbjuder Electrolux flera olika typer av praktiska vägghängda torktumlare som gör att du kan optimera utrymmet på bästa sätt.

Energieffektivitet

Electrolux torktumlare finns i energiklasserna D till A++, där A++ förbrukar allra minst energi. Vissa varianter av Electrolux torktumlare är upp till 40% mer energieffektiva än gränsen för klass A, vilket innebär en enorm skillnad både för din elräkning och för miljön.

Torktumlarens smarta funktioner

Hos Electrolux torktumlare finns flera specialprogram och inställningar som gör användningen mångsidig. Hos Electrolux torktumlare med sensorstyrning stannar maskinen automatiskt när innehållet är så torrt som du vill ha det, vilket gör att ingen energi förbrukas i onödan. Electrolux torktumlare har dessutom timerfunktion, tidsstyrning och andra justeringsmöjligheter som gör tvättprocessen snabb och effektiv oavsett vilken typ av plagg som ska torktumlas.

Har du frågor kring Electrolux torktumlare eller andra produkter? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst! Ring oss på 0770 17 10 17 eller maila via [email protected]

Favoriter

Stäng