0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på vitvaror till köket & kaffemaskiner*

Se utbudet *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 29/9-21.

Elektro-Helios

Elektro-Helios prisvärda vitvaror

Här hittar du ett brett sortiment av vitvaror från den svenska tillverkaren Elektro-Helios, där bland annat kylskåp, frysar och praktiska side-by-side-skåp finns att tillgå. Elektro-Helios har under sina 90 år på marknaden bildat sig en unik expertis inom sitt område och vet vilka egenskaper en vitvara behöver ha för att uppfylla de höga krav som ställs ute i de olika typerna av hushåll. För Elektro-Helios är användarnas behov alltid i fokus och ligger till grund för all produktutveckling: utgångspunkten är att ju mer Elektro-Helios vitvaror kan förenkla din vardag, desto bättre. Energieffektivitet, kvalitet och smart användning är de egenskaperna som Elektro-Helios prioriterar högst och som karaktäriserar hela vitvarusortimentet. Dessutom är samtliga produkter mycket prisvärda och ger dig pålitlig hållbarhet till en låg kostnad.

Enkelt och funktionellt sedan 1919

Elektriska Aktiebolaget Helios grundades år 1919 och gjorde en rivstart på marknaden genom att tillverka mer än 100 spisar på ett år, vilket med den tidens medel var en stor bedrift. Elektro-Helios spisar blev snabbt oerhört populära - som mest var hela 80% av alla spisar i Sverige en Elektro-Helios. På 1950-talet börjar Elektro-Helios så slutligen att lansera vitvaror även för andra delar av hemmet, bland annat en tvättmaskin, en diskmaskin och en frysbox, samtidigt som funktionerna hos de populära spisarna förbättras.

Idag är sortimentet bredare än någonsin och tillverkaren är fortfarande en av Sveriges mest populära vitvaruproducenter. Det effektiva framgångskonceptet: hos Elektro-Helios vitvaror är allting enkelt och funktionellt. Sedan år 1962 är varumärket en del av Electrolux-koncernen, där bland annat varumärkena AEG, Zanussi och Volta också ingår.

Miljömedvetenhet

Hos Elektro-Helios vitvaror ställs höga krav på energi- och resurseffektivitet. Målet är att varje användare enkelt ska kunna sänka sina elkostnader och vara mer skonsam mot miljön utan att tumma på komfort eller bekvämlighet. Precis som ett modernt kök kräver tillhör med andra ord vitvarorna de absolut högsta energiklasserna. Bland annat kan du hitta du kylskåp och frysar i energiklass A+.

Design

Elektro-Helios vitvaror har försetts med en enkel och stilren design där rostfritt stål, svart och vitt är huvudfärger. Med stor variation av storlek och form är det enkelt att hitta lösningar som är perfekta både för stora och små badrum och kök. Touch-displayer och smidiga reglage gör dem lätta att hantera. Kylar och frysar är dessutom utrustade med smarta förvaringslådor och temperaturzoner för att maten ska hålla längre och kan slås ihop till smarta side-by-side-kombinationer som ger en enhetligt vitvarumiljö.

Hitta rätt hos oss

Som nordens största vitvarubutik på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett stort utbud av Elektro-Helios vitvaror till bästa möjliga pris. Vi gör alltid allt vi kan för att du ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp, och vi hjälper dig mer än gärna att hitta de Elektro-Helios vitvaror eller andra produkter i vårt sortiment som passar dig bäst.

Har du frågor till oss eller bara behöver tips och råd innan ditt köp, hör av dig till oss! Vår kundtjänst nås på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng