0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Upp till 20% på vitvaror till köket & kaffemaskiner*

Se utbudet *Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 29/9-21.

Falmec

Extraordinära köksfläktar från Falmec

Det italienska Falmec har specialiserat sig på att utveckla moderna köksfläktar som tillhör en helt egen dimension av stil och funktion. Genom teknisk innovation och högre designmedvetenhet än de flesta kan Falmec erbjuda ett unikt utbud av köksfläktar som renar ditt kök från matos och smuts och dessutom neutraliserar jonbalansen i luften för att skapa ett mer hälsosamt klimat i ditt kök.

Falmec har funnits i branschen i mer än 30 år och utvecklat en stor expertis inom sitt område. Med lång erfarenhet och stor förståelse för användarnas behov har Falmec framgångsrikt tagit fram de unika tekniska lösningar som gör att en Falmec köksfläkt idag kan ge dig optimal prestanda och hög kvalitet. Med Falmec köksfläktar kan du förbättra luftkvaliteten i ditt kök på ett stilrent, elegant och energieffektivt sätt.

Kolfilterfläktar

Samtliga Falmec köksfläktar är så kallade kolfilterfläktar som kan användas rill recirkulation. En köksfläkt med recirkulation kräver inget ventilationsrör i väggen för att fungera utan renar istället luften med hjälp av ett kolfilter inuti fläkten. När luften passerar genom köksfläktens filter fastnar smutspatriklar och bakterier, varpå ren luft återgår ut i rummet.

Att Falmecs köksfläktar är just kolfilterfläktar har många fördelar, bland annat att du kan placera fläkten precis var du vill i köket eftersom du inte är beroende av ett utloppsrör i väggen eller krånglig montering.

Design

Hos Falmec köksfläktar hittar du italiensk design av högsta klass. Med stor kreativitet och nytänkande former kan Falmec erbjuda unika ventilationslösningar som inte liknar någon annan på marknaden. De flesta av Falmecs köksfläktar är takhängda och är tillverkade av stilrena, högkvalitativa material som glas eller rostfritt stål. Här finns köksfläktar för alla smaker - från klassiskt utseende till modern, dekorativ design som kan ge vilket kök som helst ett riktigt lyft.

Mer hälsosam luft med E.ion systemet

Falmec köksfläktar är utrustade med ett unikt luftrengöringssystem som energieffektivt och snabbt kan rena luften i ditt kök från matos, smuts, bakterier och andra oönskade partiklar. Utöver detta har Falmec också utvecklat ett system där luftflödet som Falmecs köksfläktar skapar passerar genom ett bipolärt elektriskt fält. Där skapas en viss typ av joner som kan ta sig an de organiska partiklar i luften som orsakar dålig lukt och luftkvalitet. Denna så kallade jonisering är en speciell funktion hos Falmecs köksfläktar som kan aktiveras även vid andra tillfällen än matlagning då du helt enkelt vill rensa luften och skapa en bättre luftmiljö överlag.

Energiförbrukning

Den avancerade teknologin hos Falmec köksfläktar har hög energieffektivitet och kan prestera på topp trots minimal energiförbrukning. Recirkulationen hos Falmec köksfläktar är dessutom mer energisnål än köksfläktar med ventilationsrör eftersom att luften som finns i ditt hem renas och cirkulerar istället för att skickas ut i det fria. Således slipper du ödsla energi och tid åt att värma upp eller kyla ned luften i ditt hem upprepade gånger.

Vi hjälper dig!

Har du frågor om Falmec köksfläktar eller behöver tips och råd inför ditt köp? Vi på WhiteAway hjälper dig mer än gärna att hitta den köksfläkt som passar bäst för dina behov! Kontakta vår kundtjänst så svarar vi på alla dina frågor och hjälper dig att hitta rätt.

Hör av dig till oss på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng