0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Spara upp till 20% på tvätt & tork*

*Gäller ej varor markerade med Bestseller-pris, redan nedsatta varor eller returvaror. T.o.m. 8/5-21.

Gastroback

Exklusiva köksmaskiner från Gastroback

Den tyska kvalitetstillverkaren Gastroback fokuserar i stora drag på tre faktorer i sin produktutveckling: design, högkvalitativa material och hög säkerhet. Med andra ord är Gastrobacks produkter som klippta och skurna för det moderna hushållet med hållbarhetstänk. Köksmaskinerna bidrar med den extra lyx som gör många uppgifter i köket enklare att genomföra med bättre resultat, exempelvis i form av riskokare eller tebryggare.

Här på WhiteAway hittar du ett noga utvalt sortiment av köksmaskiner från Gastroback. Den höga kvaliteten hos materialen ger produkterna en lång livstid och gör dem till goda, prisvärda val.

Professionell prestanda

Gastrobacks köksmaskiner inger en semi-professionell känsla och har en kraftfull, robust design. Med finesser som lätthanterliga displayer och reglage samt timer m.m. kan du enkelt ägna dig åt professionell matlagning och tillredning av kaffe eller te på hemmaplan. Starka motorer, delar i titanium och detaljer som förgyller användningen gör Gastrobacks produkter pålitliga och hållbara. Även de tuffaste uppgifterna i köket blir en enkel match. Rymliga skålar och behållare ger maskinerna hög kapacitet och gör dem väl lämpade för hantering av större kvantiteter. Karaktäristiskt för Gastroback är också den energi och omtanke som läggs på praktiska, användarvänliga tillbehör, till exempel en smart termomugg och termokanna till kaffebryggaren som gör att du kan ta med dig kaffet to go.

Enkelt underhåll

Korrekt rengöring och underhåll är en viktig förutsättning för att en köksmaskin ska hålla länge. Gastroback köksmaskiner har därför en användarvänlig konstruktion där de olika delarna är enkla att plocka isär och rengöra mellan användningarna. Med Gastroback får du helt enkelt lyxig komfort som ger dig tid och energi över till annat.

Gastroback hos WhiteAway

Vi strävar efter att göra din köpupplevelse hos oss så trygg och bra som möjligt. Om du har frågor om Gastroback köksmaskiner eller andra produkter i vårt sortiment, tveka inte att höra av dig oss! Du kontaktar vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng