0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Gorenje

Gorenje - Bara de bästa vitvarorna för ditt hushåll

Hos WhiteAway hittar du bara det bästa vitvarorna från Gorenje. Vi hjälper dig att hitta just de som passar dig och dina behov. Gorenje är ett europeiskt företag som tillverkar vitvaror av högsta standard. Sedan början av 1950-talet har företaget tillverkat och utvecklat tvättmaskiner, diskmaskiner och andra vitvaror för att din vardag ska bli enklare. Du kommer att bli glatt överraskad över alla funktioner och detaljer, det är det som gör Gorenje till en ledande tillverkare av vitvaror.

På WhiteAway har vi ett brett sortiment och massor av olika tvättmaskiner, torktumlare, spisar, ugnar, hällar, mikrovågsugnar, kyl och frys. De är några av de vitvarorna och hushållsmaskinerna du hittar från Gorenje. Stilren design som passar in i alla kök är något av Gorenjes signum.

Tvättmaskiner och torktumlare

På WhiteAway erbjuder vi dig ett stort sortiment från Gorenje för att alla dina behov ska uppfyllas. Tvättmaskiner som är skonsamma för dina kläder är en självklarhet för både oss och Gorenje samtidigt som de effektivt tvättar dina kläder. Energisnåla och miljövänliga är alla tvättmaskiner vi erbjuder här på WhiteAway. Med energiklasser mellan A, A++ och A 50 % är det lätt att spara pengar på elräkningen samtidigt som det spar på naturen. Även torktumlarna från Gorenje är skonsamma mot kläderna och har massor med smarta funktioner för att få dina kläder torra.

Kyl och frys

Gorenjes kyl och frysar håller hög klass. För att göra köket till den sociala mötesplats som det är för dig, din familj och vänner är Gorenjes kyl och frys tystgående 24 timmar om dygnet, året runt. Det för att undvika buller eller annat ljud som gör miljön stressfull. Även Gorenjes kyl och frysar har smarta funktioner som gör att din mat håller sig fräsch längre. Fukt och kondens försvinner med ett cirkulationsfläktssystem och om du väljer automatisk avfrostning spar du energi och tid på att slippa avfrosta frysen själv.

Spisar, ugnar och hällar

Gorenje har många smarta och snygga spisar och hällar för ditt kök och självklart massor med inbyggnadsugnar också. Välj mellan induktion, gas, glaskeramik eller gjutjärn. Med induktion lagar du mat på nolltid, Gorenje induktionshällar är extremt snabba och du kan justera värmen direkt. De är enkla att hålla rena och säkra då hällen inte värms upp utan det är kastrullen eller stekpannan som värms. Med Gorenjes gashällar kan du laga mat som ett proffs. Justera värmen direkt och dina wokrätter kommer till en ny nivå.

Frågor om Gorenje?

Vi på WhiteAway hjälper dig gärna att hitta rätt bland alla vitvaror från Gorenje. Om du har några frågor eller vill veta mer så är du välkommen att höra av dig på 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng