0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Gorenje Mikrovågsugnar

Förenkla matlagningen med en Gorenje mikrovågsugn

Här på WhiteAway har vi ett stort sortiment av mikrougnar från Gorenje. Här kommer du hitta en mikrovågsugn som passar dig och dina behov. Det har aldrig varit lättare att laga mat än med en Gorenje mikrovågsugn. Snabbt och enkelt för att du ska ha tid över till annat. En Gorenje mikrovågsugn är stilrent designad, smart och effektiv att använda både vid uppvärmning och tillagning av olika maträtter. Smarta inställningar och lösningar gör att maten värms jämt och snabbt. Enkla att rengöra för en fräsch matlagningen, varje gång.

Smarta program och inställningar

Hos en Gorenje mikrovågsugn finns många smarta funktioner som hjälper dig med matlagningen. En minnesfunktion kommer ihåg inställningar så det går ännu snabbare att laga mat med en Gorenje mikrovågsugn än med en konventionell mikro. Även de automatiska programmen hjälper till: det enda du behöver göra är att ställa in maten och knappa in vikt och typ av mat så justerar mikrovågsugnen effekten och tiden automatiskt.

Med automatisk upptining går det snabbt och enkelt att tina fryst mat, det ser en Gorenje mikrovågsugn till. Med hjälp av högprecision och cyklisk upptiningsfunktion blir din mat perfekt tinad på bara några minuter.

För att undvika bakterier och ohygieniska ytor är alla mikrovågsugnar från Gorenje mycket enkla att rengöra. Det gör att du hela tiden får en fräsch känsla när du lagar mat samt slipper onödiga bakterier.

Mikrovågor och varmluft

Om du vill spara plats i köket är en Gorenje mikrovågsugn med varmluftsfunktion ett perfekt alternativ. Då får du det bästa av två världar: mikrovågsugnens snabbhet och varmluftsugnens perfekta yta. Med en kombinationsugn med både mikro- och varmluftsugn kan du enkelt göra en middag både snabb och god. Gorenje har ett sort utbud av dessa praktiska kombinationsugnar. Detta är ett perfekt alternativ om du bor litet eller vill ha plats åt annat, plus att du slipper ha en mikrovågsugn stående framme.

Frågor om mikrovågsugnar

Vill du veta mer om mikrovågsugnar eller har frågor om våra produkter så hjälper vi mer än gärna till. Kontakta oss på tel 0770 17 10 17 eller på [email protected] Vi hjälper gärna till att guida dig till den Gorenje mikrovågsugn som passar dig bäst.

Favoriter

Stäng