0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Gorenje Spisar

Hitta en Gorenje spis till ditt drömkök

På WhiteAway hittar du alltid ett stort utbud av spisar från europeiska Gorenje. Här finns spisar för alla tycken och smak. Här finns garanterat en Gorenje spis för varje kök med tanke på att de många modellerna har varierande storlek och funktion. Gorenje ligger i framkant vid utveckling av både hällar och ugnar och har utrustat sina spisar med mängder av funktioner som underlättar både din vardag och matlagning.

Många valmöjligheter

Det är viktigt att din spis passar i ditt kök, om du väljer en Gorenje spis kommer du alltid att hitta en som passar just dina behöv. Spisar från Gorenje finns i flera olika storlekar och med massor av extra funktioner.

Vill du ha induktion, gas, keramiska plattor eller klassiska gjutjärnsplattor på din Gorenje spis? Det finns många olika val och alla har både sina för- och nackdelar.

Med en Gorenje spis med induktionshäll kan du laga mat snabbare än snabbt på ett säkrare sätt med en traditionell spis med plattor. Då det inte är hällen som värms upp för att överföra värmen är dessa spisar energieffektiva samtidigt som matlagningen går på nolltid.

En Gorenje spis med gashäll ger dig samma möjlighet som proffskockarna att lyckas i köket och du kan ta dina wokrätter till en ny nivå. Gorenjes gasspisar ger dig möjligheten att reglera värmen på nolltid så att maten alltid lagas vid perfekt temperatur.

Vilken storlek på spis behöver du?

Hos oss på WhiteAway kan du hitta en Gorenje spis i en mängd olika storlekar och kombinationer. Två eller fyra kokzoner, stor eller liten ugn. Det är dina behov och ditt kök som får styra.

Tillhörande ugn

Ugnen till spisarna från Gorenje håller självklart samma höga kvalitet som hällarna. Med många smarta funktioner har matlagningen aldrig varit enklare. Välj mellan el eller gasugn från Gorenje beroende på dina önskemål. Med funktioner som teleskopsskenor eller inbyggda stektermometrar är det inte bara lättare utan även säkrare och enklare att laga mat.

Om du vill optimera utrymmet i köket

Gorenje har den perfekta spisen för dig som har ont om plats i köket. I Gorenjes sortiment finns nämligen så kallade kombinationsspisar. Dessa har spis, kylskåp, diskho och skåp under diskhon och är inte bredare än en meter. Detta är det perfekta köket med för små lägenheter eller i en liten stuga.

Fråga oss!

Vi hjälper gärna dig att hitta rätt Gorenje spis för dina behov och svarar på dina frågor om våra produkter. Du kan enkelt kontakta vår kundtjänst på telefon via 0770 17 10 17 eller via e-post på [email protected]

Favoriter

Stäng