0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Gram Diskmaskiner

Miljövänligt och prisvärt med en Gram diskmaskin

Hos den innovativa tillverkaren Gram finns ett brett och mångsidigt utbud av diskmaskiner med hög prestanda och nästan oslagbart hög energieffektivitet. Att välja en Gram diskmaskin ger dig riktigt mycket för pengarna och är ett hållbart köp såväl ekonomiskt som miljömässigt. Här hittar du flertalet stora och små diskmaskiner i varierad design med nytänkande och smarta finesser som gör användningen enklare och bekvämare.

Storlek och design

En Gram diskmaskin kan antingen vara avsedd för underbyggnad eller inbyggnad, och underbyggnadsdiskmaskiner utgörs ofta av fristående modeller som placeras under köksbänken. Med en Gram diskmaskin för inbyggnad byggs däremot hela maskinen in i köksinredningen, vilket är en mycket stilren lösning som kommit bli alltmer populärt i många moderna hushåll. Hos vissa modeller lämnas diskmaskinens framsida med knappar och display fullt synlig medan vissa modeller är helintegrerade och döljs helt bakom en kökslucka. En sådan Gram diskmaskin levereras därför alltid utan frontplåt och ger dig möjlighet att själv montera en kökslucka på fronten som matchar inredningen i ditt kök.

Låg vatten- och energiförbrukning

För att göra användningen så skonsam som möjligt mot naturen har varje Gram diskmaskin riktigt hög energiklass, vilket innebär en hög energieffektivitet och prestanda. Gram har även sett till att diskmaskinerna endast kräver minimala mängder vatten för att göra disken ren eftersom vattenförbrukningen också har en stor betydelse för diskmaskinens miljöpåverkan i sin helhet. Med en Gram diskmaskin kan du med andra vara resurssnål på flera sätt och samtidigt få fläckfria resultat vid varje disktillfälle.

Moderna detaljer

LCD-display, automatprogram som anpassar tid, temperatur och vattenförbrulning efter mängden disk, timerfunktion och låg ljudnivå är bara några av de finesser hos en Gram diskmaskin som du kan ta hjälp av för att göra användningen lite enklare. Gram har även utvecklat en unik torkfunktion, TurboDrying, som gör disken torr extra snabbt. Hos en Gram diskmaskin finns även flertalet förinställda program samt manuella program som du själv kan skräddarsy efter dina behov.

Om du har frågor om diskmaskiner eller andra vitvaror är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng