0770-17 10 17 Öppet i dag kl. 8:30-19
  • Måndag8:30-19
  • Tisdag8:30-19
  • Onsdag8:30-19
  • Torsdag8:30-19
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
stängd

Favoriter

Stäng
Favoriter
0 Varukorg
Meny

Gäller t.o.m 26/9. *Kan inte kombineras med andra rabatter, paketerbjudanden eller prisgarantier.

×

DAMMSUGARE

Prisvärda dammsugare för alla hushåll

Här hittar du ett brett utbud av dammsugare från högkvalitativa varumärken som Electrolux, Siemens, Bosch och Philips. Golvdammsugarens design ger dig optimal räckvidd och flexibilitet samt har vanligtvis även flertalet tillbehör som gör det enkelt att dammsuga lister, springor och möbler utan problem. I jämförelse med andra typer av dammsugare varierar storleken hos olika dammsugare dessutom i hög grad och gör det enkelt att hitta en modell som passar för ditt hushåll.

Användarvänlighet och flexibilitet

I förhållande med handdammsugare har vanliga golvdammsugare traditionellt en huvudsaklig nackdel: komforten. Hos många nyare modeller är det dock vanligt att av- och påknappar samt reglage för sugstyrkan finns även i dammsugarens handtag, vilket innebär att du slipper böja dig ner och använda knapparna på själva dammsugaren. Detta är ett stort plus för dig som har ont i ryggen eller helt enkelt vill förena det bästa av två världar: komforten hos en handdammsugare och räckvidden hos en vanlig dammsugare.

Påslösa dammsugare

Hos en påslös dammsugare samlas dammet i en liten behållare inuti dammsugaren och pressas samman för att ta så lite plats som möjligt. Istället för att slänga dammsugarpåsen behöver du bara tömma och skölja ur dammbehållaren med jämna mellanrum, vilket gör att du slipper utgiften för dammsugarpåsar. Om du har husdjur eller ofta städar rum där det finns större smutspartiklar är det dock rekommenderat att välja en dammsugare med påse.

Ljudnivå

Bullernivån hos en dammsugare kan variera i hög grad, i synnerhet med tanke på att de flesta tillverkare erbjuder ett urval av extra tysta modeller. Som utgångspunkt när du ska välja dammsugare är det bra att tänka på att för var tredje decibel upplever vi ljudet som dubbelt så högt, vilket innebär att små sifferskillnader kan få desto större betydelse i praktiken.

HEPA-filter och dammallergi

För dig som är dammallergiker är det rekommenderat att välja en dammsugare med så kallade HEPA-filter, som är marknadens mest allergivänliga filter. Beroende av vilken HEPA-klass filtret tillhör kan det fånga upp till 99,9 % av alla mikropartiklar i luften, vilket är avsevärt mycket högre än ett standardfilter.

Om du har frågor om våra dammsugare eller andra produkter är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Kontakta vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller [email protected] så hjälper vi dig mer än gärna!

Favoriter

Stäng