0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Fläkt & Luftvård

Prisvärda produkter för energi och klimat

Ett bra inomhusklimat är en viktig förutsättning för såväl trivseln som hälsan. Med tanke på att många av oss spenderar större delen av vår tid inomhus både hemma och på arbetet blir produkter för energi och klimat alltmer välbehövliga och kan göra stor skillnad för luftkvaliteten. I vårt breda sortiment hittar du allt ifrån air conditioners, luftavfuktare och värmepumpar till energipaneler där designen och funktionen är anpassad för hemmabruk.

Förbättra luftkvaliteten i ditt hem

Att avgaser, pollen och andra skadliga partiklar finns i utomhusluften är knappast någon nyhet, men att även inomhusluften ofta innehåller stora mängder partiklar som försämrar luftkvaliteten är sällan en lika självklar tanke. Både vanlig inredning och elektronik kan samla på sig stora mängder damm och avge ämnen som i synnerhet kan orsaka besvär, obehag och trötthet för den som är allergiker eller extra känslig för dålig inandningsluft. Ett perfekt sätt att råda bot på detta är att placera en så kallad luftrenare eller luftrensare i rummet som filtrerar bort skadliga partiklar och gör luften fräschare och friskare.

Ett annat klimatproblem som ofta uppstår i ett hushåll är hög luftfuktighet, vilket ofta drabbar exempelvis tvättrum, badrum, källarutrymmen eller andra välisolerade rum. I vårt sortiment av produkter för energi och klimat hittar du flertalet behändiga luftavfuktare som du kan ta hjälp av för att minska luftfuktigheten. Således kan du förebygga och minska risken för fuktskador såsom mögel, kvalster och röta, vilket utöver att skada fastigheten också kan påverka luftkvaliteten negativt.

Välj miljösmarta produkter

Att välja produkter för energi och klimat med hög energieffektivitet är ett smart val oavsett vilken typ av produkt du är ute efter. Ju högre energiklass, desto mindre kommer användningen att påverka såväl miljön som din plånbok. För att göra ditt val så enkelt som möjligt består vårt sortiment av produkter för energi och klimat endast av noga utvalda produkter med både hög prestanda och låg energiförbrukning.

Hos oss kan du till och med hitta smarta energipaneler som omvandlar solljus till energi och gör det möjligt för dig att göra ditt hushåll ännu mer miljövänligt.

Fråga oss om energi och klimat

Om du har funderingar kring ditt köp eller våra produkter är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du kontaktar oss enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng