0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Hoover

Hoover vitvaror

Hoover är en amerikansk vitvarutillverkare som grundades år 1908 i delstaten Ohio, USA. Inledningsvis var Hoover en framstående utvecklare av dammsugare, vilket gav tillverkaren ett gott rykte inom hemelektronikbranschen. Det var dock inte förrän år 1932, då Hoovers vitvaror tog steget över till Europa, som utvecklingen breddades till att även innefatta tvättmaskiner. I takt med att Hoover blev en alltmer etablerad aktör även i Europa växte företaget och sortimentet expanderade.

Idag är Hoover en stor och populär tillverkare som utöver sina dammsugare och tvättmaskiner också utvecklat högkvalitativa ugnar, kylskåp och frysar. Hos Hoover är kvalitet, smart funktion och ergonomi i fokus för att vitvarorna skall kunna förenkla din vardag och bibehålla sin höga prestanda riktigt länge.

Design för alla hem

Hoovers vitvaror har en stilren och lättmatchad design som enkelt passar in i alla kök, badrum och tvättrum. Alla Hoover vitvaror präglas av samma smarta funktioner och innovativa lösningar, men varierar i storlek och form för att göra det enkelt för dig som användare att hitta en produkt som matchar dina krav och behov.

Smarta funktioner

Hos Hoovers vitvaror finns smarta lösningar som syftar till att göra matlagning, tvätt och städ lite enklare för dig. Till exempel är tvättmaskinerna är utrustade med allergisköljning, specialprogram och så kallad Fuzzy logic som gör att maskinen anpassar mängden vatten efter mängden tvätt. Kylskåpen har speciella sektioner som kan skapa ett perfekt klimat för olika typer av matvaror och frysarna har No Frost-system som gör att du slipper avfrostning. Dessa funktioner och många fler smarta egenskaper hos Hoovers vitvaror gör att du kan spara både tid och energi.

Ergonomi

En av de mest unika egenskaperna hos Hoovers vitvaror är att de utvecklats med fokus på ergonomi och användarvänlighet. Då vitvaror används flitigt i moderna hem kan många obekväma kroppsrörelser eller lyft riskera att orsaka smärta eller skador. Hoover har noggrant studerat hur vi använder våra vitvaror och utifrån detta utvecklat produkter som förebygger felaktiga kroppsställningar, bland annat genom att till exempel göra handtag, knappar och luckor mer ergonomiska och placera dem på högre höjd.

Låg energiförbrukning

Hoovers vitvaror har hög energieffektivitet för att kunna ge dig perfekta resultat utan att förbruka onödiga mängder el eller vatten. Med bland annat tvättmaskiner i energiklass A++ och kylskåp i klass A kan Hoover garantera dig högpresterande vitvaror som är skonsamma både för miljön och för din plånbok.

Hoover vitvaror hos WhiteAway

Som nordens största vitvaruåterförsäljare på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett brett utbud av Hoover vitvaror till marknadens bästa priser. Vi gör alltid vårt bästa för att du skall känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp hos oss.

Har du frågor kring våra Hoover vitvaror eller andra produkter i vårt sortiment är du varmt välkommen att höra av dig till oss - vi ger dig gärna tips och råd samt hjälper dig att hitta den produkt som passar bäst för dina behov!

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng