0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Hoover Kombinerade Kyl-frysar

Hoover kyl och frys

De kombinerade kyl- och frysskåpen från Hoover ger dig hög kvalitet, smart funktion och ergonomisk design i ett. Den amerikanska vitvarutillverkaren fokuserar på att skapa hållbara produkter som passar för alla kök, oavsett storlek eller behov. Med stilren design och smarta funktioner som håller maten fräsch längre är Hoover kyl och frys ett prisvärt alternativ för dig som vill ha pålitliga vitvaror med hög prestanda.

Hos oss på WhiteAway hittar du ett noggrant utvalt utbud av Hoover kyl och frys för det moderna köket.

Smart i alla kök

Kombinerade kyl- och frysskåp är en smart lösning för dig som inte har utrymme för fullstora kylskåp och frysar. Med Hoover kyl och frys får du smidigt både kyl och frys i ett och samma skåp, vilket ger även dig som har ett litet kök alla funktioner och bekvämligheter du behöver.

Hoovers kyl- och frysskåp är även en bra lösning för dig som bor ensam eller har ett litet hushåll och inte fyller upp fullstora kylskåp eller frysar. För att då slippa förbruka onödig energi på att kyla ner halvtomma skåp kan du istället använda Hoovers kyl- och frysskåp och på så sätt sänka dina energikostnader.

Kapacitet och stjärnmärkning

Hoovers kyl och frys har hög frys- och kylkapacitet och en rymlig inredning för att optimera förvaringen av dina matvaror. Frysdelen hos Hoovers kyl- och frysskåp har dessutom en fyrstjärnig märkning, vilket innebär att frysen är godkänd för långtidsförvaring av frysvaror i -18°C.

Energiförbrukning

Då både kyl och frys tillhör de vitvaror i hemmet som används allra mest kan små marginaler i energiförbrukningen bli stora i längden. För att vara så skonsamma som möjligt mot såväl miljön som dina elkostnader har Hoover kyl- och frysskåp energiklass A+, vilket gör att de kan förbruka upp till 10% mindre energi än energiklass A. Således kan du känna dig trygg med att Hoovers kyl och frys är ett hållbart alternativ som kan bibehålla sin höga prestanda utan att förbruka onödiga mängder energi.

Tyst kyl och frys

För att skapa en så behaglig miljö som möjligt i ditt kök har Hoover försett sina kyl- och frysskåp med tysta kompressorer och tekniskt avancerad isolering. Tack vare detta överstiger aldrig Hoovers kyl och frys en ljudnivå på 43 db, vilket gör att även du som är extra ljuskänslig upplever en behaglig tystnad när skåpet är igång.

Hoover kyl och frys hos WhiteAway

Vårt mål är att alltid ge dig bästa möjliga pris och service hos oss - känner du dig trygg och nöjd med ditt köp, då vet vi att vi gjort vårt jobb rätt. Har du frågor om Hoover kyl- och frysskåp eller andra produkter i vårt sortiment står vi alltid till tjänst och ger dig tips och råd för att du ska kunna hitta de produkter som matchar dina krav och behov.

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller så hjälper vi dig!

Favoriter

Stäng