0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Hoover Kylskåp

Hoover kylskåp

Hos det amerikanska Hoover är kvalitet, hållbarhet och smart funktion tre viktiga egenskaper som finns att hitta hos alla tillverkarens vitvaror. Hoovers kylskåp är utvecklade för att göra vardagen enklare för dig som användare, bland annat tack vare innovativ design som ger dem optimal rymlighet och håller matvarorna fräscha längre. Hoover kylskåp är ett prisvärt alternativ som har all funktionell teknologi som krävs för att matcha de tuffa kraven i ett modernt hem.

Ventilerat kylskåp

Hoovers kylskåp är försedda med ett effektivt ventilationssystem som stabiliserar lufttemperaturen inuti kylen. Detta ger en jämnt fördelad temperatur i hela kylskåpet, vilket i sin tur skapar ett optimalt klimat för alla dina matvaror oavsett på vilken hylla i kylen du förvarar dem.

Stay Fresh

Stay Fresh är en avdelning i Hoover-kylskåpen där temperaturen konstant är 0-3°C för att ge ett perfekt förvaringsklimat till färskvaror såsom fisk och kött. Genom att förvara dina ömtåliga matvaror i Stay Fresh-avdelningen i Hoovers kylskåp kan de hålla sig fräscha under en längre tid än hos traditionella kylskåp.

Låg energiförbrukning

Ett kylskåp arbetar dygnet runt med att bevara dina matvaror väl kylda, vilket innebär att små marginaler i energiförbrukningen kan bli stora i längden. För att kunna minska din miljöpåverkan har Hoovers kylskåp hög energieffektivitet och förbrukar en extremt liten mängd energi trots sin höga prestanda. Därför tillhör Hoover kylskåp energiklass A och är ett skonsamt alternativ både för miljön och för din plånbok.

Design för alla kök

Hoover kylskåp har en stilren, modern design som är enkel att matcha med olika typer av kök. Inredningen är optimerad för att du ska kunna förvara flaskor, grönsaker och ägg på ett säkert och hållbart sätt. För varje Hoover kylskåp finns dessutom en Hoover frys som enkelt kan slås ihop till en enhetlig side-by-side-lösning.

Har du ett mindre kök där ett fullstort Hoover kylskåp inte ryms har tillverkaren också ett flertal smarta kombinationsskåp där du får både kyl och frys i samma skåp. Således får du Hoovers smarta funktioner och höga kvalitet i ett mindre format som lämpar sig mycket bra för mindre hushåll.

Hoover kylskåp hos WhiteAway

Här på WhiteAway hittar du ett noggrant utvalt sortiment av Hoover kylskåp och andra högkvalitativa vitvaror. Vi strävar efter att alltid ge dig bästa möjliga pris och service för att du ska känna dig trygg och nöjd hos oss.

Har du frågor om Hoovers kylskåp eller behöver tips och råd inför ditt köp? Tveka inte att höra av dig till oss! Vår kundtjänst svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig att hitta den produkt som lämpar sig bäst för dina behov.

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng