0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Hoover Torktumlare & Torkskåp

En enklare vardag med Hoover torktumlare

Den amerikanska tillverkaren Hoover utvecklar vitvaror med hög kvalitet och ergonomisk design som passar in i alla hem. Med Hoovers torktumlare kan du enkelt och energisnålt torka din tvätt och få ett snabbare, bättre och slätare resultat än när du låter tvätten torka på lina. För att du ska kunna förenkla dina tvättvanor ytterligare har Hoovers torktumlare utrustats med smarta program som skonsamt kan torka även mer ömtåliga material.

Innovativ teknologi gör dessutom att torktumlarna från Hoover trots sin låga energiförbrukning kan bibehålla sin goda prestanda under en riktigt lång tid.

Hoover frånluftstorktumlare

De Hoover torktumlare du hittar hos oss på WhiteAway är så kallade frånluftstorktumlare, vilket innebär att fukten som bildas inuti trumman leds genom en frånluftsslang i väggen direkt ut i det fria. Hoovers torktumlare kan således torka dina kläder mycket snabbt och effektivt utan att rummet där torktumlaren står riskerar att bli fuktigt och kvavt, vilket kan ske vid användning av kondenstorktumlare.

För att kunna använda Hoovers torktumlare måste du dock ha möjlighet att leda en frånluftsslang genom väggen i ditt badrum eller tvättrum, vilket kan vara klokt att dubbelkolla extra noga innan du köper din nya torktumlare.

Sensorstyrning och smarta program

Hoovers torktumlare har en smart sensorstyrning som gör att torktumlaren själv känner av när dina kläder är torra. Torktumlaren stängs då automatiskt av för att ingen energi skall förbrukas i onödan. De många programmen hos Hoovers torktumlare gör också att du säkert kan torka olika typer av textilier och plagg - då även mer ömtåliga eller sköra material som inte kan torkas med traditionella torktumlare. Hoovers torktumlare har också timerfunktion för att du ska kunna anpassa torkningen efter ditt schema och göra vardagen lite enklare.

Energiförbrukning

En låg energiförbrukning är en viktig förutsättning för en hållbar utveckling - både när det gäller miljön och dina elkostnader. Hos Hoovers torktumlare är därför energieffektiviteten hög och kan ge dig perfekta resultat utan att förbruka onödiga mängder energi - särskilt om du använder dig av torktumlarens smarta sensorstyrning.

Lättmatchad design

För att passa så bra som möjligt i alla typer av badrum och tvättrum har Hoovers torktumlare en enkel och stilren design som ger en modern touch till ditt hem. Utseendet går dessutom i linje med övriga vitvaror i Hoovers sortiment för att du enkelt ska kunna kombinera din Hoover torktumlare med exempelvis en tvättmaskin och få en enhetlig, snygg vitvarumiljö.

Hoover torktumlare hos WhiteAway

Vi på WhiteAway kan erbjuda dig nordens största utbud av vitvaror på nätet. Därför strävar vi också efter att alltid ge dig bästa möjliga pris och service hos oss för att du ska känna dig trygg med ditt köp och hitta den vitvara som passar bäst för dina behov.

Har du frågor om Hoover torktumlare eller andra produkter i vårt sortiment - tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst!

Kontakta oss på 0770 17 10 17 eller så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng