0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Hushåll

Hushållsmaskiner på nätet

WhiteAway.se säljer hushållsapparater på nätet till bästa möjliga pris. Vi säljer endast hushållsmaskiner av högsta kvalité och det gör vi genom att använda de stora tillverkarna. Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda våra kunder hushållsmaskiner från de stora tillverkarna till bästa möjliga pris. Whiteaway.se erbjuder alltid fri frakt på hushållsmaskiner, vitvaror och alla andra produkter du handlar hos oss.

Vilken är det du söker?

WhiteAway.se har en kompetent och välutbildad servicepersonal som sitter redo till att hjälpa dig med att välja rätt hushållsmaskiner. Har du en fråga som är relaterad till vårt sortiment kan du alltid kontakta oss via telefon, mail eller chatt. Vi har då möjlighet att med hjälp av vår kunskap i sortimentet av hushållsmaskiner och dina behov kunna diskutera fram en lösning som passar dig.

Goda handelsvillkor

Väljer du att handla på WhiteAway.se får du bättre handelsvillkor än om du köper hushållsapparater i en fysisk butik. En av många fördelar är t.ex. servicen med obegränsad returrätt. Om du ångar ditt köp av en hushållsmaskin och inte din vara bryter mot reglerna av användning. Då kan du alltid skicka tillbaka din hushållsmaskin till oss genom obegränsad returrätt.

Fasta låga priser

På WhiteAway.se hittar du billiga hushållsapparater och i många fall billigast på marknaden. Vi har dock inte kompromissat med kvalitén på hushållsmaskiner utan via E-handel pressat priserna. Whiteaways sortiment rymmer produkter från alla kända producenter och därför säljer vi endast hushållsmaskiner från de mest erkända märkena. Vi har gjort det till ett av våra mål att ha marknadens billigaste priser på hushållsmaskiner och vi arbetar alltid med att hjälpa er kunder pressa priserna.

Ta hjälp av Whiteaway.se

Önskar du ytterligare information om hur man handlar vitvaror eller hushållsmaskiner hos WhiteAway.se? Kontakta då vår kundtjänst som finns där för att hjälpa dig och svara på dina frågor. Vår kundtjänst kan hjälpa dig att hitta hushållsmaskiner eller andra produkter som passar dig och dina behov genom deras goda kunskap i ämnet. Kontakta Whiteaways kundtjänst på telefonnummer för mer information 0770 17 10 17

Favoriter

Stäng