0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Indesit

Köp Indesit vitvaror hos WhiteAway

Indesit är en italiensk tillverkare vars vitvaror utvecklas med tillförlitlighet, effektivitet och användarvänlighet i fokus. Vitvarorna från Indesit är mycket populära i hela Europa tack vare sina tekniska lösningar och hållbara material. Indesits filosofi är att erbjuda enkelhet och smarta funktioner som gör rutiner och vardagssysslor enklare för dig som användare – ju mindre tid du behöver lägga på tvätt och matlagning, desto mer energi får du över till annat. Hos Indesits vitvaror får du dessutom en oklanderligt hög energieffektivitet i några av Europas högsta energiklasser, vilket bidrar till en mer hållbar utveckling både för miljön och för dina energikostnader.

Som nordens största vitvarubutik på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett brett sortiment av Indesit vitvaror till bra priser. Här hittar du bland annat diskmaskiner, tvättmaskiner, ugnar, inbyggnadshällar samt kyl och frys från Indesit med god kvalitet och funktion.

Funktion för en enklare vardag

Vitvarorna från Indesit är fulla av program, val och funktioner som gör att användningen kan anpassas efter varje användares unika behov. Indesits vitvaror ger dig möjligheter både när det gäller enkelhet och prestation som få konventionella vitvaror kan erbjuda. Tvätt- och diskmaskiner har till exempel program som kan skräddarsys för att effektivt tvätta sköra material och diska ömtåligt gods. Utöver detta har Indesits tvättmaskiner också unika program för att tvätta sportkläder och sportskor. Den innovativa hygienteknologin som finns i kylskåp och frysar håller dina matvaror fräscha längre och kan minska ditt matsvinn.

Med specialfunktionerna och tidsinställningarna hos Indesits vitvaror kan du förenkla din vardag och få perfekta resultat.

Modeller för alla behov

För att kunna erbjuda lösningar för alla typer av hem har Indesit vitvaror en enorm bredd när det gäller både design och storlek. Hos oss finns Indesit vitvaror för såväl stora som små kök, tvättrum och badrum. Samtliga disk- och tvättmaskiner är frontmatade för att ge optimal volym och praktisk i- och urplockning, och för dig som söker kyl och frys finns allt ifrån fullstora skåp till smarta kombinationsskåp och enhetliga side-by-side lösningar.

Mindre vattenförbrukning

Både diskmaskinerna och tvättmaskinerna från Indesit har program som automatiskt anpassar vattenförbrukningen efter mängden disk eller tvätt samt smutsighetsgraden hos godset. Denna smarta lösning förebygger onödig vattenförbrukning samtidigt som din tvätt och disk blir skinande ren varje gång.

Vitvaror med hög energiklass

Hos Indesit är miljöarbete och energieffektivitet högsta prioritet, vilket gör att du hos Indesit vitvaror kan få så hög energiklass som A+++. Den höga prestandan gör att många av Indesits vitvaror är AAA-klassade, vilket är Europas erkännande för högsta prestanda och minimal energiförbrukning. I synnerhet Indesit tvättmaskiner och diskmaskiner innehåller spjutspetsteknologi som ligger i marknadens absoluta framkant, där du med speciella Eco-program och inställningar kan få snabba och optimala resultat med minsta möjliga energiåtgång.

Bästa möjliga service

Har du frågor om Indesit vitvaror eller behöver du tips och råd inför dina nya inköp? Hör av dig till oss! Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt produkter för dina behov och gör allt vi kan för att du ska känna dig riktigt trygg och nöjd när du köper nya vitvaror hos oss.

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng