0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Indesit Tvättmaskiner

Indesit ? specialister på tvättmaskiner

Den italienska tillverkaren Indesit har ett brett sortiment av vitvaror för badrum och kök, men har framför allt utvecklat framstående tvättmaskiner. Med modern teknik och funktion som erbjuder långt mer än konventionella varianter kan en Indesit tvättmaskin förenkla dina tvättvanor avsevärt. Ett stort urval av program som kan skräddarsys efter dina behov i kombination med hög energieffektivitet ger dig perfekta resultat vid varje tvätt utan onödig energiförbrukning.

Hos oss hittar du ett stort utbud av Indesit tvättmaskiner där varierande storlek och design gör det enkelt för dig att hitta en modell som matchar dina krav.

Program som förenklar

Med en enorm programbredd kan en Indesit tvättmaskin enkelt användas på precis det sätt du vill. Såväl vattentemperatur som tid kan anpassas efter dina behov, och med snabbprogram, fläckborttagningsprogram och program för lättstruket kan alla dina plagg ? från de mest smutsiga till de allra mest ömtåliga ? få den behandling de behöver. Flera av Indesits tvättmaskiner har också automatiska program där maskinen själv anpassar tid och vattenförbrukning efter mängden tvätt.

Hög energiklass

För Indesit är energieffektivitet av stor vikt, vilket har lett till att samtliga vitvaror från den italienska tillverkaren utrustats med teknologi som ger dig optimala resultat trots liten resursförbrukning. Hos oss hittar du ett flertal Indesit tvättmaskiner i energiklass A+++, som är Europas erkännande för högsta energieffektivitet. Du finner även flertalet modeller i energiklass A++ och A+. Samtliga Indesit tvättmaskiner förbrukar också minsta nödvändiga mängd vatten vid varje tvätt.

OBS! Under mars 2021 kommer EU med en ny energiskala som börjar gälla och den gamla energimärkningen kommer att utfasas. Under en period kommer alla tvättmaskiner att levereras med dubbla energimärkningar. Du kan läsa allt om den nya energimärkningen här

Maskinens tvättkapacitet

Hur stor tvättmaskin behöver du? Tvättkapaciteten är synonymt med den mängd gods en maskin kan tvätta åt gången. Standardkapaciteten hos en tvättmaskin är vanligtvis ca 7 kilo, men hos Indesits tvättmaskiner kan du som har ett större hushåll få en tvättkapacitet på hela 9 kilo. Detta gör att du som hanterar stora mängder tvätt åt gången slipper tvätta i omgångar. Har du däremot ett mindre hushåll kan det vara klokt att välja en Indesit tvättmaskin med mindre kapacitet för att undvika halvtomma maskiner och riskera onödigt hög energiförbrukning varje gång du tvättar.

Centrifugeringshastighet

Ju högre centrifugeringskapacitet din tvättmaskin har, desto torrare blir tvätten. Detta medför att dina kläder torkar snabbare och behöver mindre tid i torktumlaren eller på tvättlinan. Indesit tvättmaskiner har generellt en centrifugeringshastighet mellan 1200 och 1400 varv/minut, men de mer kraftfulla varianterna kan uppgå till hela 1600 varv/minut för att ge en ännu torrare tvätt.

Tvätt och tork i ett

Vissa utvalda Indesit tvättmaskiner kan användas både som tvättmaskin och som torktumlare, vilket är ett smidigt alternativ för dig som vill optimera dina tvättvanor. En Indesit tvättmaskin med torktumlare kräver mindre utrymme och gör att du slipper lyfta över dina kläder till en ny maskin efter tvätt. Snabbt, enkelt och smart!

Har du frågor om våra produkter eller vill ha hjälp med att välja ut den Indesit tvättmaskin som tillgodoser dina behov på bästa sätt? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst!

Kontakta oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng