0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Indesit Ugnar

Indesit ugnar

Kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet är de tre egenskaperna i fokus hos den italienska tillverkaren Indesit. Med hjälp av modern teknologi kan Indesit erbjuda vitvaror för både badrum och kök med hög prestanda och låg energiförbrukning. En Indesit ugn i köket ger dig smarta funktioner och lång hållbarhet som gör att du enkelt och säkert kan ha full kontroll över din matlagning i alla lägen.

Ugnsvolym

Storlek och volym hos din Indesit ugn är avgörande för hur du kommer att kunna använda den. Om du ofta och gärna lagar stora mängder mat eller flera olika rätter samtidigt är en Indesit ugn med större ugnsvolym att föredra, eftersom du då slipper tillreda maten i omgångar.

Tänk dock på att en större ugn av naturliga skäl kräver mer energi för att värmas upp, och för dig som inte har behov av stort ugnsutrymme kan en mindre Indesit ugn vara ett bättre alternativ. Med en mindre ugnsvolym kan du både spara utrymme och undvika onödig energiförbrukning.

Mer teknik, mindre energiåtgång

Tack vare avancerad teknik kan Indesit ugnar erbjuda dig moderna, effektiva funktioner trots en mycket låg energiförbrukning. Indesit ugnar har energiklass A, vilket är Europas högsta klass för energieffektivitet. Med en energisnål ugn från Indesit kan du göra din matlagning extra skonsam mot miljön och bidra till en mer hållbar utveckling både för naturen och för dina egna energikostnader.

Modern design

Indesit ugnar har en stilren, modern design som enkelt passar in i alla typer av kök. Med en digital display och lättmanövrerade reglage kan du snabbt och smidigt kontrollera och reglera ugnens program och temperatur.

Ugn med varmluft

Liksom hos de flesta moderna ugnar har Indesits ugnar en varmluftsfunktion som gör det ännu smidigare och enklare att tillreda rätter i ugnen. En ugn med varmluft värms först och främst upp snabbare än med konventionell värme, men fördelar dessutom värmen jämnt i hela ugnen. Varmluften ger således en jämnare uppvärmning av din mat och gör att du enkelt kan tillaga flera rätter samtidigt på olika nivåer i din Indesit ugn.

Indesit hos WhiteAway

Vi på WhiteAway är nordens största vitvarubutik på nätet, vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av vitvaror till riktigt bra priser. Hos oss hittar du ett noga utvalt utbud av Indesit ugnar och andra produkter från högkvalitativa tillverkare. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta den lösning som passar bäst för ditt hem och ger dig mer än gärna tips och råd inför ditt köp.

Har du frågor om våra Indesit ugnar eller andra produkter i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig till oss!

Vår kundtjänst nås alltid på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng