0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Kenwood

Modernt och funktionellt med Kenwoods köksmaskiner

Kenwood är en riktig trendsättare på marknaden för köksmaskiner. Med devisen innovation, elegans och mervärde, som grundaren Kenneth Wood förankrade i företaget redan i produktutvecklingens begynnelse, har Kenwoods tillverkat köksmaskiner som utöver oklanderlig kvalitet och funktion också har en elegant design. Kenwoods köksmaskiner är slitstarka och lättanvända hjälpmedel för både matlagning och bakning som ger dig en mängd möjligheter att inspireras och utvecklas i köket.

Innovatörer sedan 1947

Kenneth Wood utvecklade den nytänkande köksmaskinen Kenwood Chef redan 1947, vilket blev en revolution för dåtidens marknad. Kenwood Chef var utrustad med fyra olika kraftuttag, vart och ett med justerbar hastighet, som gjorde att maskinen på nolltid kunde tillreda flera olika anrättningar. Redan då sattes standarden för Kenwoods köksmaskiner, och idag är företaget framstående experter inom sitt område.

Allt i en köksmaskin

Har du köksskåpen fulla av maskiner och redskap med smala användningsområden? Med Kenwoods köksmaskiner råder du bot på problemet – här kan du göra allt med samma maskin. Till Kenwoods köksmaskiner medföljer flera olika vispar, degkrokar och blenders som gör att du enkelt kan hacka, krossa, mixa, blanda och vispa ihop degar, såser eller matblandningar. För en extra allsidig användning kan vissa av Kenwoods köksmaskiner också användas som köttkvarn.

Den automatiserade användningen med tillhörande skål gör att du får händerna fria till att göra flera saker samtidigt medan Kenwoods köksmaskin gör grovjobbet åt dig.

Design och kvalitet

Kenwood strävar ständigt efter att vidareutveckla sina moderna tekniker och skapa köksmaskiner som matchar kraven från både professionella kockar och glada hemmakockar. Kenwoods köksmaskiner är användarvänliga och lätta att rengöra, vilket besparar dig både tid och energi både under och efter användning. Designen hos Kenwoods köksmaskiner går alltid i linje med rådande trender men har samtidigt det stilrena utseende som krävs för att bli tidlösa klassiker.

Majoriteten av Kenwoods köksmaskiner och tillbehör har en design i rostfritt stål eller vitt.

Storlek och form

Skålstorleken hos Kenwoods köksmaskin varierar mellan ca 4,6 och 6,7 liter. När du ska köpa en ny maskin, tänk då på att volymen hos skålen ska vara anpassad för de ändamål du vill använda din Kenwood köksmaskin till. Även storleken hos själva maskinen kan vara klokt att tänka över, särskilt om du vill att din Kenwood köksmaskin ska kunna rymmas i ett skåp eller en låda när du inte använder den.

Hitta din Kenwood köksmaskin hos WhiteAway

Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga pris och service när du handlar hos oss. Vi bidrar gärna med tips, råd och stöd inför ditt köp för att du ska hitta den Kenwood köksmaskin som passar allra bäst för dina behov. Hör av dig till vår kundtjänst så svarar vi mer än gärna på alla dina frågor om våra produkter!

Du når oss alltid via tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng