0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Knau

Knau vitvaror

Knau är en dansk tillverkare som erbjuder ett brett utbud av tvättmaskiner, diskmaskiner, kyl och frys samt övriga essentiella vitvaror för köket. Knau har fått sitt namn efter en tysk stad med samma namn, Knau, där varumärkets utvecklare hämtar inspiration till sin tillverkning. Knau vitvaror präglas av en tidlös design och energieffektiv, enkel funktion för att du som användare ska kunna förenkla din vardag utan onödig energiförbrukning. Den höga prestandan gör Knaus vitvaror kraftfulla, slitstarka och tåliga, vilket gör att du kan känna dig trygg med att dina Knau vitvaror är investeringar som håller riktigt länge.

?Enkelhet och effektivitet?

Ledorden som lägger grunden för Knaus tillverkning är ?enkelhet och effektivitet?, och samtliga Knau vitvaror utvecklas för att kunna erbjuda marknadens bästa användarvänlighet. Knaus vitvaror är utrustade med program, inställningar och val som ger dig goda möjligheter att anpassa maskinernas egenskaper efter dina behov. Smarta funktioner utan krångel gör det enkelt för dig som användare att med hjälp av Knaus vitvaror förenkla dina rutiner kring tvätt, disk och matlagning och få mer tid och energi över till annat.

Höga energiklasser

Utöver enkelheten är Knaus vitvaror oerhört energi- och resurseffektiva i alla led, såväl vid tillverkningen som vid användningen. Majoriteten av Knaus vitvaror, då i synnerhet kylskåp, frysar, diskmaskiner och tvättmaskiner, har energiklass A+, vilket är en av Europas högsta klasser för energieffektivitet. Knau tvätt- och diskmaskiner förbrukar dessutom mindre mängder vatten vid varje användning än sina konventionella föregångare.

Tack vare den höga energieffektiviteten hos Knau vitvaror kan du således vara skonsam både mot miljön och din egen plånbok.

Tidlös design

Knaus vitvaror har en stilren, klassisk design som går i linje med den enkla användningen. Materialen ger tillsammans med de smarta knapparna och reglagen ger ett tidlöst utseende som är lätt att matcha med alla typer av kök och badrum, oavsett stil eller smak.

Vitvaror för stora som små hem

Det breda sortimentet av Knau vitvaror gör det enkelt för dig att hitta produkter som matchar dina krav och behov perfekt. Knaus vitvaror varierar i storlek för att erbjuda smarta lösningar för både stora och små hushåll. Hos Knau hittar du allt från fullstora maskiner som passar perfekt för ett standardhushåll på 4-6 personer till mindre vitvaror, till exempel små kylskåp eller bänkdiskmaskiner, som ger en smidig och kompakt lösning för dig som har ett mindre hushåll.

Knau vitvaror hos WhiteAway

WhiteAway är nordens största vitvarubutik på nätet, vilket innebär att vi kan erbjuda dig riktigt bra priser och ett brett sortiment av såväl Knau vitvaror som andra högkvalitativa produkter. Vårt mål är att du ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp hos oss, och behöver du råd eller tips hjälper vi dig mer än gärna. Har du frågor till oss? Tveka då inte att hör av dig till vår kundtjänst!

Obersvera att bruksanvisningar på Knaus produkter endast finns på danska.

Du når oss via tel. 0770 17 10 17 eller

Favoriter

Stäng