0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Kuvings

Äkta kvalitet med en slowjuicer från Kuvings

Siden 1978 har NUC Electronics, firman bakom Kuvings, producerat hushållsprodukter med fokus på sundhet och smak. Kuvings har tagit fram allt från hushållsmaskiner och blenders till mixerstavar, men mest kända är Kuvings för deras Slowjuicers.
Slowjuicer är en av de produkter som på allvar sätts i förbindelse med en sund livsstil. En livsstil som du enkelt kan hålla vid liv hemma med rikliga mängder frukt och grönt. Hemma hos dig själv har du nämligen själv koll på exakt vad du har i din juice ? och det betyder att du kan anpassa både smak och konsistens och du kan känna dig säker på att den inte innehåller några tillsättningsämnen och konserveringsmedel.

Vilka är fördelarna med en Kuvings slowjuicer?

Fördelarna är många när vi talar om slowjuicers. I motsättning till saftpressar eller saftcentrifugar, som både har kniv och slungar runt råvarorna vid hög hastighet, så "maler? slowjuicern ingredienserna vid låg hastighet och pressar långsamt ut saften från frukten eller grönsakerna genom ett filter eller en sil. Det ger dig en juice med fler näringsämnen och som kan hålla längre tid i kylskåpet. Faktiskt kan en juice som gjorts i en slowjuicer hålla sig upp till 3-4 dagar i kylen om den förvaras i en lufttät behållare.
Samtidigt är det som blir över efter all saft pressats ut ? pulpan ? från en slowjuicer verkligen tort. Använder du pulpan som smaksättning i din matlagning och bakning, i stället för att bara slänga den, får du ännu mer frukt och grönt i din dagliga kost. Du kan t.ex. använda pulpan från en sund grönsaksjuice i färsrätter som köttfärssås eller köttbullar, eller du kan använda den sötare pulpan från en fruktjuice i hemmabakade matbullar eller i en hembakad kaka.
Ut över att göra välsmakande och näringsrika juicer kan du med tillbehöret från Kuvings också göra din egen glass och smoothie. Det är perfekta alternativ på varma dagar eller om du vill överraska dina gäster med en lite sundare dessert.

Värt att tänka på när du köper en slowjuicer

Det är i stort sett 3 saker du bör tänka på innan du investerar i en slowjuicer. Det första är hur stor öppningen är där frukterna och grönsakerna ska igenom. Vissa av Kuvings slowjuicer-modeller har plats för hela frukter och grönsaker utan att behöva skära dem i mindre bitar först, medan andra kräver lite bearbetning med kniven. För det andra kan det vara skillnad på hur lätt slowjuicern är att diska och om delarna kan tåla maskindisk eller inte. Så innan du bestämmer dig för modell, är det en bra idé att du gör upp med dig själv om du kan tänka dig att ta fram diskborsten eller om det helst ska kunna diskas i diskmaskinen. För det tredje ska du göra dig några tankar om designen ? särskilt om du gör juice ofta och vill låta slowjuicern stå framme på köksbänken.
Tar du dessa tre ting med i dina överväganden är chansen stor att du kommer att bli mycket nöjd med din nya slowjuicer och att den kommer att komma till användning och förse både dig och familjen med härliga vitaminer.

Har du frågor om våra Kuvings-produkter är du alltid välkommen att kontakta oss på telefon, e-post eller chatt.

Favoriter

Stäng