0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Leifheit

Leifheit är ett tyskt varumärke som står för hög kvalitet och smarta lösningar som gör vardagen enklare. När du köper en Leifheit-produkt, är du garanterad en kvalitetsprodukt, som förutom att ha upp till 5 års garanti också är certifierad av oberoende testföretag som bevis för hög säkerhet och hög kvalitet.

Leifheit ? smarta lösningar som gör vardagen enklare

Det är inte bara snack ? Leifheits DNA är att utveckla produkter med smarta funktioner som gör det hela lite enklare, snabbare och mer effektivt. Oavsett om det är ett torkstativ, en strykbräda eller rengöringsredskap, så är de alla lite smartare. Leifheit är motsatsen till ?slit och släng?-kulturen ? när du har köpt en Leifheit-produkt har du en produkt som du kan använda i många år.

Leifheit har ett brett utbud av
? Torkställningar
? Strykbrädor
? Rengöringsprodukter
Oavsett vilka behov du har, så har Leifheit en produkt som kan lösa det.

Torkställningar

Leifheits mest kända serie inom torkställningar kallas ?Pegasus? och de levereras med trendiga strumphållare som gör det superenkelt att hänga upp strumpor, underkläder osv., och ännu snabbare att ta ner igen. De är dessutom extra stabila och kommer att hålla i många år. Ett vanligt torkstativ rymmer 1 kg kläder per torkmeter, men Leifheit kan klara det dubbla, och det är något som har testats och dokumenterats av TÜV.
(5 års garanti). Se det breda utbudet av torkställningar här

Strykbrädor

Airboard är en mycket populär serie med strykbrädor som gör strykningen både snabbare och enklare. Istället för en strykyta av metall som rostar och gör märken i kläderna är strykytan på Airboard gjord av ett lätt material. Dessutom är stryköverdraget också mycket speciellt. Det har en titanbeläggning på baksidan, vilket gör att ångan reflekteras och gör att det strykningen blir effektivare och går mycket snabbare. Extra stabilt underrede som gör att din strykbräda håller i många år.
(5 års garanti). Se utbudet av strykbrädor här

Rengöring

Leifheit har utvecklat ett nytt och innovativt ?Click System? som gör rengöringen av huset mycket effektivare och går mycket snabbare. Click-systemet består av ett stort antal redskap, som alla passar på en och samma teleskopstång. Detta underlättar rengöringen eftersom du enkelt kan växla redskap med ett ?Click? och så är du redo för nästa uppgift. Det finns verktyg för alla rengöringsuppgifter, allt från golvrengöring till fönsterputsning. Dessutom har systemet också den fördelen att det tar upp mycket mindre utrymme i städskåpet och det är bra för miljön och plånboken. Förutom Click-systemet är Leifheit också specialiserat på golvrengöring och har många olika lösningar.
(3 års garanti). Se utbudet av rengöringsprodukter här.

?Always a better idea?

I över 50 år har det varit Leifheits motto och det har visat sig vara en stor succé. Idag är Leifheit en marknadsledare på ett mängd olika marknader runt om i världen, och när kunderna har köpt en Leifheit-produkt, kommer de definitivt att återkomma. Där många andra märken har valt att flytta sin produktion till Kina har Leifheit valt att göra motsatsen ? den stora majoriteten av produkterna produceras på Leifheits egna fabriker i Europa, där de också har egna testcentra som kontrollerar kvaliteten på produkterna.

Favoriter

Stäng