0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

LG Frysar

Frysar från LG

LG:s frysar och frysskåp håller precis som allt annat av LG högsta klass. Om du vill ha gott om plats är en frys från LG det perfekta alternativet. En frys från LG är både rymlig och stilren, med färger som vitt, svart och Perfect Steel kommer du alltid vara nöjd och din frys kommer att smälta in perfekt i ditt kök. Tysta och energisnåla är några av de egenskaper som utmärker en frys från LG, samtidigt som alla frysar är helt självavfrostande. På WhiteAway har vi frysar från LG som vi vet att du kommer att vara nöjd med.

Tysta och energisnåla frysar

Alla frysar från LG är mycket tysta tack vare tekniken Linear Compressor från LG. Det gör din frys tyst och samtidigt energisnål, vilket är bra för miljön och plånboken. Med bara 5 mm frost på väggarna drar din frys 30 % mer energi oavsett energiklass, därför ska en modern frys vara helt frostfri. Med LG:S No Frost får du en frys med automatisk avfrostning, vilket gör att du sparar både tid och pengar. Automatisk avfrostning gör även att maten håller längre med en jämnare spridning av temperaturen och att frysen blir mer energieffektiv samtidigt som du slipper att avfrosta den själv.

Alla frysar kommer med en smart och kraftfull LED-belysning som gör att du hittar lätt i frysen. Twist IceTray och andra smarta förvaringsfunktioner underlättar din vardag. Twist IceTray är en manuell ismaskin som ger dig färdig is på någon timma.

Självklart är alla frysar från LG klassade med höga energiklassificeringar vilket är bra både för miljön och plånboken. Med tunna väggar och extremt effektiv isolering får du mer yta i din frys samtidigt som temperaturen hålls konstant.

Linear Compressor

Med en frys från LG får du en frys som håller vad den lovar. Linear Compressor är en teknik som är nästan 30 % mer energieffektiv än traditionella kompressorer samtidigt som den är mycket tystgående. LG ger hela 10 års garanti på Linear Compressor.

Har du frågor eller funderingar?

Om du har några frågor kring frysar från LG är du mycket välkommen att höra av oss vår kundtjänst på WhiteAway, du når oss lättast på nr 0770 17 10 17 eller [email protected] Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt bland frysar.

Favoriter

Stäng