0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

LG Kombinerade Kyl-frysar

Optimera utrymmet i köket med kyl och frys från LG

Söker du ett en kombinerad kyl och frys har du hittat rätt. På WhiteAway har vi ett brett sortiment av kyl- och frys-kombinationer från LG, det för att du ska hitta rätt kombination som passar dig. LG kyl och frys har många smarta och bra funktioner för en enkel vardag. Med en kombination av ett kyl- och frysskåp sparar du både plats och pengar. Alltid tystgående och energieffektiva.

Smarta funktioner som både sparar utrymme och energi

Hos LG kyl och frys med Zero Clearance sparar du plats i ditt kök, inte bara tack vare att skåpet är en kombination av ett kylskåp och en frys utan även att du kan utnyttja ditt kök optimalt. Tekniken gör att du kan få full tillgång till alla lådor utan att behöva öppna dörrarna på vid gavel. Detta gör att en LG kyl och frys tillåter en större flexibilitet i köket.

För att din mat ska hålla sig fräsch har LG kyl och frys en Fresh 0 Zone, vilket är speciella fack som håller perfekt temperatur för kött och fisk. Det är både hygienisk och gör att maten håller längre.

Twist Ice Tray är en manuell ismaskin som gör det möjligt att enkelt göra is på bara någon timme. Perfekt en sommardag så du snabbt kan svalka dig med en kall dryck.

Tekniken Fresh & Even AirFlow från LG sprider kall luft aktivt på ett effektivt sätt i hela kylskåpet, det bidrar till en jämn temperatur över hela kylen. Du slipper all ohygienisk kondens samtidigt som nedkylningen sker snabbare än i traditionella kylskåp.

I frysskåpet finns självklart den effektiva tekniken No Frost, vilket innebär automatisk avfrostning av frysen som bidrar med både lägre energiförbrukning och fräschare mat. Med No Frost besparar du alltså dig det tråkiga arbetet med att avfrosta frysen samtidigt som energiförbrukningen är lägre.

10 års garanti med Linear Compressor

Tack vare LG:s kompressor Linear Compressor, som både är mycket tystgående, effektiv samt har 10 års garanti, har LG kyl och frys i princip aldrig lägre energiklass än A++. Detta innebär nästan 30 % högre energieffektivitet än en traditionell kompressor.

För att du ska hitta enkelt i kyl och frysen så har varje LG kyl och frys LED-belysning. Det är en energisnål belysning som ger starkare belysning en de traditionella lamporna.

Om du har frågor om LG kyl och frys

För att du ska hitta rätt kyl och frys besvarar vi på Whiteaway på frågor och funderingar du har. Inga frågor är för små. Så tveka inte att kontakta oss på 0770 17 10 17 eller [email protected] så lovar vi att hjälpa dig att hitta rätt.

Favoriter

Stäng