0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

LG Kylskåp

Kylskåp från LG

Här på WhiteAway hittar ni fantastiska kylskåp från LG. Kylskåpen håller mycket hög klass med egenskaper som passar i det flesta kök. Eftersom du använder ditt kylskåp dagligen är det en viktig del av ditt liv och det ha LG tagit fasta på. Smarta funktioner som underlättar vardagen kännetecknar kylskåp från LG. Alla kylskåp från LG är både energieffektiva och miljövänliga, de är också mycket snygga och kan smälta in eller sticka ut i ett kök beroende på hur du vill ha det. Då ditt kylskåp är påslaget dygnet runt är det viktigt att det är energisnålt samtidigt som det är tyst, det är två egenskaper som du vet att du får med ett kylskåp från LG.

Energi och miljövänliga kylskåp från LG

LG är en av de ledande tillverkande på marknaden när det gäller att tillverka kylskåp som är både högkvalitativa samtidigt som det förbrukar minsta möjliga energi, det för att spara både på miljön och din plånbok. Med det aktiva kylsystemet Fresh & Even AirFlow från LG så håller kylskåpet en jämn temperatur som hindrar kondens. Detta är både effektivare för miljön samtidigt mer hygieniskt.

Med ny teknik i kompressorerna sparar du både på miljön och pengar, detta tack vare LG?s Linear Compressor. Det är en kompressor som är upp till 30 % mer energieffektiv en traditionell kompressor samtidigt som de är mer tystgående. Om inte det skulle vara nog så är det också 10 års garanti på LG?s Linear Compressor i kylskåpen. Du hittar alla kylskåp från LG i väldigt höga energiklasser vilket gynnar dig och miljön.

Smarta lösningar för en enklare vardag

Har du ont om plats är det enkelt att optimera utrymmet med ett kylskåp från LG med Zero Clearance. Det gör att du kan placera ditt kylskåp från LG mer flexibelt då det inte går emot närliggande skåp samtidigt som du kan nå allt i kylskåpet utan att behöva öppna dörren på vid gavel.

Om du vill ha smarta lösningar för hur du ska förvara frukt och grönsaker ska du kolla efter Moist i kylskåpen från LG. Moist är speciella utrymmen i kylskåpen från LG som gör att du kan behålla frukt och grönsaker fräscha längre.

Kylskåp från LG har LED-belysning, LED lampor är hållbara och energisnåla lampor som samtidigt ger ett starkt sken så du hittar i ditt kylskåp. Allt för att göra kylskåpen från LG så energieffektiva som möjligt.

Frågor om kylskåp från LG

Om det är så att du har några frågor rörande kylskåp från LG eller andra funderingar är du välkommen att ringa oss på 0770 17 10 17 eller maila på [email protected] så hjälper vi dig att hitta rätt kylskåp till dig.

Favoriter

Stäng