0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Liebherr

Liebherr

Liebherr Corporate Group är ett andra generationens familjeföretag som grundades år 1949 av Hans Liebherr. Liebherr-koncernens moderbolag heter Liehberr-International AG, vilket helt och hållet ägs av medlemmar ur familjen Liebherr och är idag baserat i staden Bulle i Schweiz.

Med över 35 000 anställda i 130 företag världen över är Liebherr-koncernen en av världens största företagsgrupper och är verksamma inom en rad områden. Bland annat är Liebherr en världsledande utvecklare och producent av entreprenadmaskiner och industrianläggningar och står dessutom bakom en rad innovationer inom intelligent flyg- och transportteknologi.

Med andra ord: hos Liebherr finns expertis och teknisk expertis i världsklass, vilket också avspeglas på Liebherrs utveckling av vitvaror och hushållsmaskiner.

Specialister på kyl och frys

Inom området hushållsmaskiner har Liebherr riktat in sig på utveckling av innovativa, tekniskt framstående kyl- och frysskåp. Med ett brett sortiment av olika typer av kylskåp och frysar erbjuder Liebherr en vitvarulösning för så gott som alla typer av kök. Hos Liebherr är kvalitet och prestanda självklara egenskaper som genomsyrar varje produkt – här är allting är noggrant genomtänkt in i minsta detalj.

Ett kyl- eller frysskåp från Liebherr går inte av för hackor, och du är garanterad energieffektivitet och modern teknologi i världsklass.

Lösningar för alla kök

Oavsett vilken storlek eller stil som karaktäriserar ditt kök har Liebherr garanterat en vitvarulösning för dig. För dig med ont om utrymme finns små kyl- och frysskåp, kombinationsskåp och kylskåp med smidiga frysfack som ger dig plats för både kyl- och frysvaror på en liten yta. Har du tvärtom utrymme för fullstora skåp i ditt kök har Liebherr såväl fristående kyl- och frysskåp som enhetliga side-by-side lösningar. Med varierande design i modern stil är Liebherrs vitvaror lätta att matcha med just din stil och kombinera på det sätt du önskar.

Bäst i test

Liebherr kyl- och frysskåp är flerfaldiga vinnare av de prestigefyllda priserna Red dot och iF product design award, bland annat för modellen CBNes 6256.I december 2012 utnämndes Liebherrs skåp till bäst i test i både den svenska konsumenttidningen Råd & Rön och den danska konsumenttidningen TÆNK.

Teknisk innovation

Samtliga skåp från Liebherr är utrustade med marknadens senaste teknologi för att matcha kraven

hos ett modernt kök. Utöver kraftfulla kompressorer har Liebherrs vitvaror ventilationssystem som skapar en jämnare och mer hälsosam lufttemperatur inuti skåpet, vilket gör att dina matvaror trivs bättre. Likaså är NoFrost-system en självklarhet i alla Liebherrs frysskåp. Smart touch-manövrering, optimerad inredning och energisnål LED-belysning sätter också pricken över i:t som gör Liebherrs vitvaror extra användarvänliga och effektiva.

Energieffektivitet

Modern elektronik och effektiva kylsystem har gjort Liebherrs vitvaror så energieffektiva att samtliga modeller uppnår energiklass A+, A++ eller A+++. Skåpen består dessutom enbart av hållbara komponenter, vilket gör att Liebherrs vitvaror både kan minska din energiförbrukning och bibehålla sin höga prestanda riktigt länge.

Köp Liebherr hos WhiteAway

Som nordens största vitvarubutik på nätet kan vi erbjuda ett brett sortiment av Liebherrs vitvaror riktigt bra priser. Vi strävar också efter att alltid ge dig förstklassig service för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp. Om du har frågor om våra produkter eller vill ha hjälp med att hitta rätt, tveka då inte att höra av dig till vår kundtjänst!

Kontakta oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng