0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Liebherr Side-by-side

Kyl och frys i ett med Liebherr side-by-side

En side-by-side kombination av Liebherr kylskåp och frysskåp ger dig en komplett vitvarulösning som är ett måste för det moderna hushållet. Hos Liebherr side-by-side skåp är all smart teknologi och modern funktion från tillverkaren samlad i ett och samma skåp för att ge dig den bästa tänkbara förvaringsmöjligheterna som finns att tillgå. Med klassisk design, optimerade förvaringsutrymmen, energisnål teknik och smarta detaljer är Liebherr side-by-side en trogen följeslagare i köket som håller riktigt länge.

Ett Liebherr side-by-side skåp har dessutom en integrerad vinkyl för dig som vill kunna förvara dina viner på ett optimalt sätt. Med Liebherr kan du således få en modern kombination av kyl, frys och vinkyl i ett och samma skåp.

Bäst i test

Flera av Liebherrs side-by-side skåp har topptestats i oberoende produkttester hos bland annat Råd & Rön. Liebherr har även tilldelats pris som Red dot och iF product design award, där det sistnämnda utnämnde Liebherrs modell CBNes 6256 till ”Best of the best”.

BioFresh för fräschare mat

BioFresh är ett unikt förvaringssystem som finns i flera Liebherr side-by-side skåp, kombinationsskåp och kylskåp. Ett skåp med BioFresh har speciella zoner och olika förvaringslådor, Hydrosafe och Drysafe, som håller en temperatur strax över 0°C och ger en perfekt luftfuktighet där färskvaror som kött, fisk, grönsaker och frukt håller sig fräscha under en längre tid.

Ventilerad kyl

Ytterligare en innovativ egenskap hos ett Liebherr side-by-side är att kyldelen är utrustad med att modernt ventilationssystem. Med hjälp av ventilationen kan luften inuti skåpet cirkulera och skapa en jämnare temperatur, vilket i sin tur bidrar till att dina matvaror trivs bättre oavsett var i skåpet du placerar dem.

Automatisk avfrostning

För att du ska slippa ägna tid och energi åt att frosta av frysen är majoriteten av Liebherrs frysar utrustade med No-Frost system ellerLow-Frost system. Detta gör att Liebherr side-by-side på egen hand förebygger frostbildning och skapar ett bättre klimat för dina frysvaror.

Kyl- och fryskapacitet

Med de kraftfulla kompressorerna och effektiva kylsystemen hos Liebherr side-by-side skåp är både kyl- och fryskapaciteten hos samtliga modeller extremt god. Utvalda varianter är dessutom utrustade med snabbinställningar som genomför infrysning och nedkylning på nolltid, vilket gör att matvarorna bättre kan bibehåll sin kvalitet.

Energibesparing som gör skillnad

Liksom alla moderna vitvaror har Liebherr side-by-side skåp hög energieffektivitet för att kunna minska energiförbrukningen hos ditt hushåll. Med ett Liebherr side-by-side skåp i den höga energiklassen A+ kan du få skyhög prestanda samtidigt som du minskar miljöpåfrestningarna.

Vi hjälper dig!

Har du frågor om vitvaror eller behöver du tips och råd inför ditt köp? För att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp hos oss är vår kundtjänst alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den lösning som passar bäst för dina behov. Kontakta oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng