0770-17 10 17 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Melitta

Melitta - kaffefantasternas bästa vän

Melitta, en av världens mest kända tillverkare av kaffebryggare och kaffefilter, är en del av Melitta-koncernen som idag är verksamma i över 100 länder världen över. I koncernen ingår även varumärken som Cilia (tefilter), Swirl (dammsugarpåsar) och Toppits (konsumtionsprodukter för bakning och förvaring). I Sverige representeras varumärket av Melitta Scandinavia AB.

Melitta är erfarna kaffeexperter som utvecklat ett brett sortiment av kaffebryggare och kaffemaskiner med innovativ teknologi. Melittas kaffebryggare är modernt utrustade med smarta funktioner som gör att du kan anpassa mängd, smak och kaffetyp efter din egen smak. Hög kvalitet och stilren design gör Melittas kaffebryggare till en hållbart och smakfullt alternativ för dig som är kaffefantast.

Kaffebryggare i världsklass

Vilken typ av kaffebryggare eller kaffemaskin som passar bäst för dig är beroende av vilken typ av kaffe du föredrar samt hur stor mängd du vill kunna göra åt gången. Bland Melittas kaffebryggare finns flera varianter med tillhörande termos eller kanna där du kan göra upp till 10 koppar bryggkaffe. Majoriteten av Melittas kaffebryggare har försetts med dubbla värmeelement som utvinner kaffets aromer på ett optimalt sätt och ger en förhöjd smakupplevelse hos varje kopp.

Kaffemaskiner med stor flexibilitet

Föredrar du hellre espresso, cappuccino, macchiato eller caffe latte är en Melitta kaffemaskin ett bättre alternativ – maskinerna gör i de flesta fall bara en eller två koppar åt gången, men ger dig många fler valmöjligheter. Med hjälp av mjölkskummare, inbyggda kaffekvarnar och de smarta inställningar som finns hos Melittas kaffemaskiner kan du själv reglera kaffets styrka och karaktär efter din individuella smak.

Helautomatiska kaffemaskiner

För dig som vill kunna göra kaffe eller espresso på enklast och snabbast möjliga vis har Melitta helautomatiska kaffebryggare som betjänas med några enkla knapptryck. Bland annat modellerna Melitta CAFFEO och Melitta SOLO är varumärkets mest innovativa kaffemaskiner som ger dig en mängd möjligheter att välja och spara olika inställningar hos maskinen för att du ska kunna få en färdig kopp på nolltid.

Testvinnande kaffebryggare

Melittas kaffebryggare och kaffemaskiner har flertalet gånger toppat olika produkttester över hela Europa. Melittas kaffebryggare har flera gånger tagit emot Red dot design award och Coffee Innovations Award samt har utnämnts till testvinnare i Guter rat, den tyska motsvarigheten till Råd & Rön.

Design

Samtliga kaffebryggare och kaffemaskiner från Melitta har en modern, stilren design som ger ett lyft till köket. Det breda sortimentet innehåller såväl stora som små modeller för att gör det enkelt hitta en Melitta kaffebryggare som matchar dina krav och behov. Melittas kaffemaskiner ger en exklusiv och lyxig känsla, och varje detalj är noggrant finslipad för göra användningen så enkel som möjligt.

Fråga oss om kaffe

Har du frågor om våra Melitta kaffebryggare eller behöver du tips och råd inför ditt köp? Hör av dig till oss! Vi hjälper dig mer än gärna att hitta den Melitta kaffebryggare eller kaffemaskin som passar bäst för dig. Kontakta vår kundtjänst på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng