0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

OBH

OBH Nordica

Det nordiska företaget OBH Nordica har sitt ursprung i Sverige och Danmark. Det svenska företaget Nordica grundades år 1959 men slogs år 2002 ihop med det danska OBH för att bli just OBH Nordica, som idag är en av nordens starkaste varumärken inom köksutrustning.

Hos OBH Nordica hittar du ett brett utbud av smarta produkter för både kök och personvård som förenklar och förgyller vardagen. "Designing good life" är företagets motto, och OBH Nordica ligger alltid steget före konkurrenterna när det gäller att skapa innovaitiva, designstarka och moderna lösningarsom ger dig det där lilla extra.

Köksredskap för en enklare matlagning

Med hjälp av OBH Nordicas hushållsapparater och köksredskap kan du göra matlagningen lekande lätt. Hos oss hittar du bland annat populära mjölkskummare och oljesprayflaskor från OBH Nordica, men också köksmaskiner som kan användas för såväl matlagning som bakning eller andra typer av tillredning. OBH Nordicas köksmaskiner har smarta tillbehör som gör att du kan vispa, mixa och blanda på ett enkelt och smidigt sätt.

OBH Nordicas vakuumförpackare är en annan måsteprodukt för köket som du kan använda för att få dina matvaror att bibehålla sin smak, konsistens och sitt näringsinnehåll längre vid förvaring i kylen eller frysen.

Modern design och teknik

OBH Nordica är ett designstarkt varumärke med moderna, stilrena produkter både när det gäller utseende och funktion. Genom att utveckla sina produkter med hjälp av ledande nordiska designers kan OBH Nordica erbjuda dig smarta lösningar och hög användarvänlighet som samtisigt kan ge ditt kök ett lyft.

OBH Nordica knivar

I OBH Nordicas sortiment finns en ett brett utbud av köksknivar med riktigt hög kvalitet och skärpa. Greppvänliga, ergonomiska handtag och slitstarkt stål gör OBH Nordicas knivar till ett säkert och lättanvänt hjälpmedel i köket. Hos oss hittar du bland annat OBH Nordica Santukoknivar och skalknivar.

Bäst i test

Flera av OBH Nordicas knivar har topptestats i produkttester gjorda av bland annat Konsumentverket och Icakuriren tack vare sin höga kvalitet och prisvänlighet.

Hårdvård och wellness

Utöver sina hushållsredskap har OBH Nordica också utvecklat ett utvalt sortiment av produkter för wellness, hårvård och personvård. I vårt sortiment finns bland annat en OBH Nordica plattång som ger dig möjlighet till professionell styling på hemmaplan.

Köp OBH Nordica hos WhiteAway

Som nordens största vitvarubutik på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett brett sortiment av prisvärda produkter från OBH Nordica. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp hos oss, därför strävar vi alltid efter att ge dig bästa möjliga pris och service.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt kniv eller köksredskap från OBH Nordica för dina behov? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst!

Vi hjälper dig mer än gärna via tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng