Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet i dag kl. 8:30-16
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
Black Friday whiteaway

DE GALNA ERBJUDANDENA PÅ BLACK FRIDAY STARTAR OM

48
Dagar
01
Timmar
42
Minuter
47
Sekunder
Gillar du tävlingar - Black Friday facebook
vi finns även på instagram

Ta del av exklusiva kampanjer, rabattkoder och bra tips endast för prenumeranter på nyhetsbrevet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de bästa erbjudandena direkt i inkorgen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att ge ditt samtycke säger du ”Ja tack” till att via elektronisk post och SMS motta vårt nyhetsbrev med bra erbjudanden och nyheter inom vitvaror, elektriska produkter och andra tillbehör till kök och hem. Samtidigt ger du oss tillåtelse att spara och använda dina personuppgifter. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet och ta tillbaka ditt samtycke till behandling av persondata. Du kan läsa mer om hur vi tar hand om dina personuppgifter och registreringsvillkor här.
null
null
null
null

Se hit! – Black Friday hos whiteaway - Du är bjuden!

Black Friday är en av de dagar i Sverige där det genomförs flest köp till billiga priser, både i fysiska butiker och på nätet. I år är inget undantag och whiteaway hänger såklart på i år också! Vi firar med massor av smarriga erbjudanden och extra låga priser på många vitvaror och andra varor till hushållet som kaffemaskiner, köksassistenter, dammsugare och mycket mycket mer. Det är i alla fall något du inte vill missa!


Handla hos whiteaway – Slipp kön och trängseln

Hos whiteaway kan du vara på plats när rean drar igång, utan att knappt lyfta ett finger. Du kan nämligen kika in på sidan när erbjudandena publiceras och rean drar igång hemma från soffan eller från sängen. Det enda du behöver är internet och en smartphone, padda eller dator.

Så vad är fördelarna med att shoppa hemifrån?

  • Ingen trängsel – Kanske den mest uppenbara fördelen. Du slipper folk som slåss om samma kylskåp eller tvättmaskin. Du kan i lugn och ro lägga dina varor i korgen i den takt du vill.
  • Ingen kö – Du slipper stå i kö och svettas. När du har lagt varorna i korgen kan du själv bestämma när du vill betala och genomföra köpet.
  • Få de bästa priserna – Genom att bevaka olika hemsidor och olika varor kan du handla där varan du vill ha är billigast just nu. På så sätt kan du enkelt spara massor av pengar.


Black week 2022 hos whiteaway

Hos whiteaway firar vi inte bara Black Friday, utan festen varar hela veckan, så kallat Black week. Med andra ord är det inte bara på fredagen du kan spara massor av pengar på vitvaror och annat till hushållet. Black week innebär att vi redan på måndagen drar igång med riktigt bra REA-priser och grymma erbjudanden följt av en explosiv final på fredagen för att sedan avslutas med Black Weekend.  

Det gäller alltså att hålla koll från start och är du med hela vägen kan du göra riktigt bra fynd. Black week sträcker sig från 22 november till 28 november. Varje dag kommer alltså nya fantastiska erbjudanden så det gäller att hålla koll och vara snabb på bollen då vissa är tidsbegränsade. Utöver erbjudanden har vi massor av överraskningar på sidan. Bland annat kan du vara med och tävla om fantastiska priser genom att delta i olika tävlingar. Det kan vara lite svårt att hålla reda på allt, så vi rekommenderar absolut att du anmäler dig till att motta våra nyhetsbrev. Då får du information om erbjudanden och tävlingar direkt i din inkorg och du behöver inte missa något.

Välkommen att fira Black Week med oss på whiteaway!      


Så får du extra rabatter och erbjudanden innan alla andra

Om du anmäler dig till nyhetsbrevet (vilket du kan göra här) får du stora fördelar som kund hos whiteaway. Vi skickar nämligen ut speciella rabatter och även specialerbjudanden som endast nyhetsbrevsmottagarna får ta det av. Dessutom tjuvstartar vi ofta rean genom nyhetsbrevet, och inte bara på Black Friday utan även mellandagsrean och andra reaperioder. Så om du vill vara säker på att få de största rabatterna och bästa erbjudandena ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

whiteaway och Black Friday 2022

Förra året var en stor succé både för oss och våra kunder och vi räknar med att toppa det med råge under 2022. Men här kommer lite information om hur dagen såg ut för oss förra året:

  • Vår absolut mest sålda vara blev en Tvättmaskin från Bosch.
  • Vår bästa timme under dagen var mellan 20 och 21 på kvällen då vi omsatte för knappt 1 miljon kronor.
  • 26,6% av våra användare under Black Friday fanns i Stockholm och 1,1% i Umeå.

I år hittar du precis som förra året massor av erbjudanden. Vi har bland annat stora rabatter på Bosch, Electrolux, Miele och LG som är våra mest sålda märken.


Köp julklapparna och spara pengar – Vi har något för alla!

Att shoppa julklappar till vänner, familj och släkt i en vitvarushop kanske inte känns så självklart. Men vi vågar påstå att vi har något för (nästan) alla. Vårt sortiment är mycket bredare än bara vitvaror och på Black Friday kan du dessutom fynda till vrakpriser. Så det är en god idé att spana in vad du vill köra innan dagens rabattfest drar igång så du för det första inte behöver slösa onödig tid på att leta efter varor, men även för att säkra dig varorna innan de tar slut på lagret.


”Ja men vad kan jag köpa hos whiteaway på Black Friday?” kanske du tänker. Förutom de uppenbara vitvarorna så som kylskåp, frys, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin har vi mycket annat spännande för hemmet men även inom skönhetsvård och hus och hem. Till exempel kanske den perfekta julklappen till dina föräldrar är en ny robotdammsugare? En sak man kanske ofta funderar på och vill prova men aldrig köper för att man ju har sin gamla traditionella dammsugare. Eller varför inte satsa på en stavmixer?

Perfekt för soppor, smoothies och såser av alla slag. Om man vill satsa lite större har vi massor av köksapparater som hushållningsassistenter, mixers, juicemaskiner och kaffe- och espressomaskiner. Inom skönhetsvård hittar du flera massageprodukter, rakapparater elektriska tandborstar och plattänger. Med andra ord hittar du enkelt julklapparna hos oss.


Säkra bästa priset: Bevaka, jämför, köp!

Som vi alla vet varar Black Friday endast i 24 timmar och med ett par förberedande punkter kan du säkra de bästa priserna!

  • Bevaka - Bevaka de varor du vill köpa ett par dagar innan Black Friday så att du med säkerhet kan se hur mycket rabatt du faktiskt får. Det är lätt att dras med i ruschen för att sen se att det egentligen inte var så jättestor rabatt på varan man köpte. Genom att bevaka på flera olika sidor kan du enkelt se var priserna faller mest.
  • Jämför - Jämför priserna mellan olika webshoppar för att kunna få det allra bästa priset. Sök på varunumret för att säkra att det är exakt samma vara du kikar på på de olika sidorna.
  • Köp - Ja, det säger lite sig själv men våga köpa! Vänta inte tills sista sekunden eller på de allra största rabatterna. Visst är det kanske surt att din vara är ännu billigare en timme senare men den kan lika gärna ha tagit slut i lager. Så om du har fått en rabatt du är nöjd med och betalar ett pris för varan som du själv tycker är rimlig så ska du slå till.


Vad innebär Black Friday hos whiteaway?

Här på whiteaway firar vi med stort! Vi kör samarbeten med producenter och pressar priserna i botten och igenom. Allt för att du som kund ska få en fantastisk köpupplevelse med så mycket rabatt som det bara går. Dessutom pågår det ofta tävlingar via får Facebook och våra nyhetsbrev. Så kom ihåg att ”gilla” oss på Facebook och börja prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa några godbitar. Vi kör dessutom inte endast en slags rabatt och begränsar oss inte heller till speciella varugrupper. Allt från kylskåp, tvättmaskin och kylskåp till värmefiltar och kaffemaskiner är starkt rabatterade så att du som kund kan få mest möjligt ut av ditt köp hos oss. Passa på att byta ut trötta vitvaror och investera i nya köksapparater medan du kan få dem billigt hos oss.


Black Friday i Sverige

Black Friday är ett relativt nytt fenomen i Sverige men har funnits desto längre i framförallt USA. Dagen har sitt ursprung på 1920-talet då Macys (ett känt varuhus) startade en Thanksgivingparad som ledde till mer handel dagen efter vilket blev en årlig tradition som höll i sig. Namnet kom på 1960-talet men i början syftade det på att det var ”kaos” i butikerna denna fredag. På 80-talet försökte man vända namnet till något positivt och det kom att nämnas i samband med att butiker gick från röda siffor (förlust) i bokföringen till svarta siffror (vinst). År 2013 började Black Friday uppmärksammas i Sverige och många butikskedjor och nätbutiker började lägga ut stora rabatter och specialerbjudanden denna dagen. Därefter har intresset bara blivit större och större och dessutom så fortsätter det att öka varje år. Många butiker öppnar redan vid midnatt eller tidigt på morgonen och de som är morgonpigga kan utan problem göra många kap redan tidigt på dagen. Dessutom är ju internetbutikerna öppna dygnet runt så man kan även shoppa loss på nätet.


När infaller Black Friday?

Dagen Black Friday infaller alltid en fredag (vilket är ganska uppenbart av namnet) och alltid fredagen efter Thanksgiving som alltid är en torsdag. Därför skiftar datumet varje år men ofta är det sista fredagen i november och därför sparkar det även igång julhandeln. Många handlar både julklappar och julpynt till vrakpriser. Dessutom följs Black Friday av Cyber Monday så missar man att köpa något så kan man alltid hitta andra kap.


Cyber Monday

I början avsåg Black Friday mest de fysiska butikerna men nätbutikerna ville inte vara sämre! Därför skapades Cyber Monday som nätets egna Black Friday. Idag flyter dessa dagar dock ihop och många butiker (både fysiska och internet) kör en 4-dagarsperiod med erbjudanden och specialrabatter. Även om Cyber Monday har blivit stort så är det inte i närheten av lika stort som Black Friday och därför känner inte alla till denna dag. Dessutom så infaller den alltid måndagen efter Thanksgiving. Många slår ihop dessa två dagar och har även rabatter och erbjudanden under helgen. Det vill säga att det blir 4 dagar av firande där du kan fynda, fynda och fynda. 

Cyber Monday firar vi även på whiteaway, så välkommen tillbaka då!