Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
null

Vilken diskmaskin ska du välja?

Letar du efter en ny diskmaskin, men är osäker på vilken som passar dig och dina behov bäst? I den här guiden hjälper vi dig att få en överblick och bli lite klokare när du ska välja diskmaskin.

Familjens storlek spelar en stor roll!

Två viktiga komponenter: Effektivitet mot bakterier och ljudnivå

null

Vilka diskmaskiner håller bakterierna i schack?

Många upplever att deras diskmaskiner luktar illa vilket ofta beror på bakterietillväxt. Detta kan många gånger motverkas genom att man släpper ut ångan från diskmaskinen så snart den har diskat klart. Men få kan anpassa sin vardag efter diskmaskinen och därför kan det då vara en bra idé att välja en modell med AirDry. Då öppnas nämligen luckan automatiskt när maskinen är färdig. Alternativt kan du välja en modell med timer så att du kan skjuta upp starttiden till den tid du vill så att det kan klaffa med när du är hemma.

Se vårt utbud av diskmaskiner med timer

null

Ljudnivå – hur högt är för högt?

Ljudnivån kan vara en avgörande faktor och beroende på var diskmaskinen ska placeras och hur stort ditt hem är. Om du har en öppen planlösning där kök och matbord är placerade nära varandra kan det vara klokt att investera i en tystare modell. Om du inte kan stänga dörren till köket eller på annat sätt skärma av för ljud rekommenderar vi en diskmaskin med under 46 dB för att den inte ska störa medan man gör andra sysslor i hemmet, samtalar eller slappnar av framför tv:n. Som referens ligger ett samtal i normal samtalsnivå på ca 60 dB.

Se vårt utbud av tysta diskmaskiner

Vilken typ av diskmaskin behöver du?

Vilka funktioner ska diskmaskinen ha?

Vad är fördelarna med HomeConnect?

Önskar du också att vardagslivet flöt på lite bättre, var lite mer effektivt och lite mer bekvämt? Är det viktigt för dig att inte spendera allt för mycket tid på hushållssysslor, så att du har tid över till annat? Då ska du leta efter funktionen HomeConnect när du ska köpa en ny diskmaskin. Via HomeConnect-appen kan du styra din diskmaskin oavsett om du befinner dig på kontoret, gymmet eller barnens fotbollsträning.

> Se vårt urval av diskmaskiner med HomeConnect. 


Diskprogram

Förutom snabbprogrammen finns det en rad andra program du kan använda dig av. Ju fler program maskinen har, ju dyrare är den som regel, så du måste avgöra om du verkligen behöver och kommer använda många program. Om du har små barn och ska diska nappflaska och annat liknande kan det exempelvis vara bra med ett hygienprogram eftersom de diskar längre och på högre temperatur. Samtidigt kan det vara bra att ha ett skonsamt program om du ska diska finservisen eller känsliga glas. null

Är du på jakt efter fler olika vitvaror? 

null
null
null
null