Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
Vitvaror till ditt IKEA-kök

Letar du efter vitvaror som passar ditt IKEA-kök?

IKEA är en av de mest populära leverantörerna av kökslösningar för svenska hem. Och det finns det en anledning till! IKEA är känt för att leverera snygg, nordisk design till överkomliga priser vilket gör dem till det självklara valet när man inreder ett nytt kök.

Det är inte alla vitvaror som passar till kök från IKEA eftersom de är gjorda efter speciella mått. Eftersom du hittat in genom denna sida kan du vara säker på att alla vitvaror i de olika kategorierna passar måtten på ett kök från IKEA. På whiteaway har vi ett stort utbud kvalitetsvitvaror som passar måtten på ditt IKEA-kök. Vårt sortiment inkluderar vitvaror i olika prisklasser och från olika varumärken.

Med våra produkter behöver du inte kompromissa med vare sig kvalitet, livslängd, utseende eller funktionalitet.

Och naturligtvis har vi alltid prismatchning så att du kan vara säker på att få dina vitvaror till bästa pris.


Förverkliga ditt IKEA drömkök med våra kvalitetsvitvaror

null
null
null

Få vitvaror som matchar din IKEA köksstil

Oavsett om stilen på ditt IKEA-kök är minimalistisk, mysig, modern, klassisk, lantlig eller exklusiv har vi en rad vitvaror som fulländar din köksstil. Om du till exempel letar efter en minimalistisk och stilren look har vi ett stort urval integrerade vitvaror till ditt IKEA-kök så att du kan dölja maskinerna bakom köksluckorna. Om du har ett läckert retrokök har vi kylskåpet som tar dig tillbaka till 80-talet. Om ditt IKEA-kök utstrålar lyx har vi ett exklusivt amerikanskt kylskåp redo för dig så att du kan fullända stilen – och inte minst njuta av de många funktionerna som gör vardagen lite lättare. Eller är det bristen på utrymme i köket som avgör köksstilen? Då har vi även en slimmad diskmaskin redo för dig.  

Vitvaror för din budget

Ett kök med nya vitvaror kan variera mycket i pris. Vårt sortiment inkluderar vitvaror i olika prisklasser och från olika varumärken. Du hittar bland annat välkända varumärken som Bosch, Miele, Electrolux, Siemens, Whirlpool, AEG och Zanussi som passar perfekt in i ditt IKEA-kök. Förutom varumärket beror prisskillnaden bland annat på vilka funktioner dina vitvaror ska ha, vilken energiklass de ska tillhöra, deras kapacitet och ljudnivå m.m.

Om du är osäker på vad som är viktigt för dig eller vad som passar dina behov, ring oss på 0770 17 10 17 eller skriv till oss i chatten. Vi finns här varje dag. Vi sätter också gärna ihop ett personligt paketerbjudande åt dig. Ring och prata med oss så hittar vi tillsammans den lösning som passar dig perfekt.

Öppet IKEA-kök och tysta vitvaror passar bra ihop

Ett öppet kök är populärt i många hem. Där kombineras matlagning med mysig samvaro med vänner och familj. När du väljer vitvaror till ditt IKEA-kök är det en god idé att fundera över buller- och ljudnivåer. Speciellt om du har ett öppet kök. På så sätt undviker du risken för att behöva överrösta bullret från t.ex. diskmaskinen eller köksfläkten. Det betyder inte att du måste kompromissa med kvalitet eller funktionalitet. På whiteaway hittar du ett stort urval vitvaror med låg ljudnivå som passar ditt öppna IKEA-kök.  

Ditt nya kök ska vara något alldeles särskilt. Det behöver skräddarsys efter din smak, din budget och dina praktiska behov. Det ska uppfylla dina drömmar och skapa glädje under många år framöver. Vi hjälper dig gärna med det!