Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
Expertrådgivning inför köp 0770-17 10 17
Öppet alla dagar
null

Letar du efter en köksmaskin som har en sann mångsidighet och stil, behöver du inte leta längre

Laga utsökt mat med vårt utbud av köksmaskiner. Oavsett om du är en erfaren kock eller precis har börjat, lagar mat för en eller serverar gäster, hittar du den perfekta kökskamraten i vårt innovativa sortiment. Dessa maskiner av högsta kvalitet och designade med dig i åtanke är ett fantastiskt tillskott till ditt hem.

Precis bakning med integrerad våg*


Att baka är ett oavbrutet nöje med vägning direkt till skål. Väg in ingredienser direkt i skålen allt eftersom, stegvis eller individuellt. Du kan till och med väga direkt i valfria tillbehör, som en mixer, matberedare eller juicepress. Inget stök, inget krångel. *Tillgänglig på KVL65, KVC85/KVL85, KWL90.

null
null

Välj därför en Kenwood köksassistent 

Tillbehör

Kenwoods köksmaskiner låter dig uttrycka dig genom din matlagning. Med en mängd fantastiska funktioner, skålverktyg och mer än 25 valfria tillbehör; ger de dig fullständig mångsidighet för bakning och mer. Se vårt urval av Kenwood tillbehör här.

null

Mat/Köttkvarn

Mal din egen korv, hamburgare eller vegetariska rätter med vetskapen om exakt vad som finns in i dina rätter.

null

Matberedare

Servera läckra röror, såser och dippar med matberedaren på 1,2L. Inkluderar en diskmaskinsäker Tritan™-skål som är lätt att rengöra och spricksäker, plus ett knivblad och en mängd olika skivor beroende på om du vill riva, skiva, strimla eller hacka.

null

Lasagne-, Fettuccine-, och Spaghettiskärare.

Det finns inget som slår den autentiska smaken av nygjord pasta och detta valstillbehör gör det enkelt att göra dina egen plattor eller bandpasta hemma. Inkluderar tre utskärare som gör att du kan göra lasagne, fettuccine och spaghetti.

null

Minihackare/kvarn

Perfekt för att mala små mängder så som kryddor, kaffebönor eller nötter för ultimat fräschör. Förvara enkelt det du inte använder, eller förbereder i förväg med tre medföljande förvaringsburkar.