Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
Expertrådgivning inför köp 0770-17 10 17
Öppet alla dagar
null

Matberedare från Kenwood

En värld av möjligheter

Våre matberedare öppnar upp en värld av möjligheter i köket för att skapa nya, smakrika och spännande måltider.

Sortimentet kommer med ett stort urval av tillbehör, som alla har designats för att spara tid på matlagning. Du kan hacka, skiva, strimla och blanda dina ingredienser på några sekunder!

Kulinariska upplevelser

Utöka din kulinariska upplevelse genom att skapa hemlagade måltider med Kenwoods matberedare. Kenwoods matberedare hjälper dig att skapa nya, välsmakande och spännande måltider utan att spendera timmar på att förbereda din mat.

 

null
null

Välj därför en Kenwood Matberedare

null

Kenwoods matberedare hjälper dig att skapa nya, välsmakande och spännande måltider utan att spendera timmar på att förbereda din mat. Alla Kenwoods matberedare är väldigt hållbara, samt kommer med ett brett utbud av funktioner.

null

Vårt MultiPro-sortiment innehåller en bas med dubbel drivning för både matberedningsskålar och mixers för att spara värdefullt köksutrymme. Perfekt även för det minsta köket, dessa hållbara köksmaskiner kommer att göra det lätt att förbereda din mat. 

null

När du ska välja matberedare behöver du en kraftfull motor och en stark enhet som är konstruerad för att hålla. Hela sortimentet av Kenwoods matberedare har de starkaste motorerna tillverkas med robusta ytskikt i antingen plast eller högkvalitativ metall.