0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny


Vi har hittat tre populära produkter som enkelt kan hjälpa dig till ett bättre inomhusklimat.Luftkylare ger dig frisk luft i hemmet

Luftkylare kan hjälpa dig att rensa luften och samtidigt kyla ner rummet så att ditt inomhusklimat känns behagligt. Fläkten skapar luftcirkulation, drar ut värmen från luften och kyler ner luften innan den blåses ut i rummet igen.


Luftkylar från AEG

Luftkylaren från AEG passar ett rum på 20 m² och hjälper till att cirkulera ren och sval luft i rummet. Du kan enkelt styra den med timerfunktionen där du väljer exakt när den ska starta och stanna.

Läs mer

En avfuktare hjälper dig att hantera hög luftfuktighet

En avfuktare hjälper dig att hantera en alltför hög luftfuktighet som ofta kan förekomma i badrum och källare. Ett fuktigt inomhusklimat kan leda till mögelskador, kvalster och andra fuktskador. Därför är det en god idé att skaffa en avfuktare om du har problem med hög luftfuktighet.


Avfuktar från Woods

Få ett bättre inomhusklimat med avfuktaren från Woods Hybrid. Här får du en hybrid med en kombinerad avfuktare och tyst luftrenare som rengör och avfuktar inomhusluften i upp till 100 m². Den fungerar i temperaturer så låga som 10 °C och upp till 32 °C. 

Läs mer

Få enkelt frisk luft i hemmet med aircondition

Gillar du också att somna i ett svalt rum? Aircondition hjälper dig att kyla ner dina rum en varm sommardag eller när luften känns kvav. Med aircondition kan du enkelt få frisk luft i sovrummet, vardagsrummet och andra rum så att du får ett behagligt inomhusklimat.


Aircondtion från Adelberg

Denna aircondition från Adelberg Vesuvio ger dig en behaglig temperatur i till exempel sovrum, kontor eller barnrum på varma sommardagar och kvällar när luften lätt kan kännas varm och tryckande. Den har dessutom både en timer och en sleep-funktion. 

Läs mer

Favoriter

Stäng