Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
null

Få ut mer av ditt kök med kylprodukter från Samsung


Upptäck Samsungs stora utbud av stilrena, rymliga och anpassningsbara kylar och frysar!


Alla Samsungs kyl- och frysmodeller är: Optimerade med SpaceMax™ för att maximera utrymmet. Fria från frost. Fördelar kylan jämnt ut i varje hörn.

De har dessutom en långvarig och effektiv prestanda med 20 års garanti på den digitala inverteringsmotorn.*

Du kan dessutom välja bland en rad lösningar som hjälper din mat att hålla längre genom optimerad luftfuktighet och jämnare temperatur. 


Utforska de olika kyl- och frysmodellerna som ger dig ett modernt och stilrent kök och som gör livet enklare genom smarta funktioner och anpassningsbar design.


Samsung Fristående frysar
Samsung Integrerade frysar
Samsung Side-by-side
Samsung Fristående kyl-frysar
Samsung Fristående kylskåp
Samsung Integrerade kylskåp
null

Fristående kyl och frys


Placera kyl och frys precis som det passar dig med våra rymliga fristående modeller. Välj funktioner som Humidity Control och Metal Cooling för att anpassa luftfuktigheten och minska förlusten av kalluft när du öppnar dörren. Allt för att skapa en effektiv kylning som håller dina matvaror fräscha så länge som möjligt.

Samsung Fristående kylskåp
Samsung Fristående frysar
null

Kombinerad kyl och frys


Få plats med mer på mindre yta med våra rymliga kyl- och fryskombinationer. Fresh+ funktionerna förlänger hållbarheten på matvarorna upp till dubbelt så länge, och Metal Cooling bidrar dessutom till att bevara kylan när du öppnar och stänger kylskåpet.

Samsung Fristående kyl-frysar
Samsung Integrerade kyl-frysar
null

Side-by-Side


Det självklara valet för dig som önskar ett välorganiserat kök med intelligenta funktioner och tillräckligt med utrymme för hela familjens storhandling.

Samsung Side-by-side

Några av Samsungs smarta funktioner**

null

Större insida, samma utsida


Förvara fler livsmedel med en rymligare interiör. Med SpaceMax™-teknologin möjliggörs tunnare väggar med hjälp av speciell isolering, utan att kompromissa med yttermåtten.


Se Samsung kylprodukter med SpaceMax™ ➡

Fördelar kylan jämnt för att minska matsvinnet 


Förläng hållbarheten på din mat. All Around Cooling sprider jämnt kylan i hela kylen och frysen, inklusive dörren, vilket gör att dina matvaror förblir fräscha oavsett var du placerar dem. Genom att cirkulera kalluft och noggrant övervaka temperaturen ser All Around Cooling till att matvarorna på hyllorna och i dörren kyls effektivt och håller sig fräscha under en längre tid.


Se Samsung kylprodukter med All Around Cooling ➡

null

Jämnare temperatur med Metal Cooling


Metal Cooling bevarar kylan även när du öppnar och stänger dörren frekvent. Med snabbare temperaturåterställning kan du känna dig trygg och ta din tid när du letar efter det du behöver i kylen.

Flexibel använding med Smart Conversion


Upplev optimal lagringsflexibilitet med Smart Conversion. Med hjälp av Twin Cooling-tekniken kan du enkelt växla mellan fem olika kyllägen. Omvandla frysen till ett extra kylskåp för att lagra mer färsk mat, eller stäng av antingen kyl eller frys med OFF-mode*** för att spara energi.

null
null

Håll din kyl och frys frostfri

No Frost-tekniken bibehåller en konstant optimal temperatur i hela kylen och frysen, vilket förhindrar isbildning och gör att du slipper lägga tid på avfrostning. Detta skyddar dina matvaror från frostskador.

 *Från 1 juli 2022 gäller en 20 års reservdelsgaranti från inköpsdagen. Garantin gäller endast nämnd komponent, digitala inverterkompressorn på kylskåp, som säljs inom EU, och omfattar inga andra kostnader såsom arbetskostnader, frakt eller installation. Fullständiga villkor

**Funktionerna varierar från modell till modell

***OFF-mode stänger endast av funktionen, inte strömmen, så att temperaturen i kyl eller frys bibehålls under 15°C.