Det gick dessvärre något fel med sökningen. Vi beklagar besväret. Vi hoppas att du vill pröva igen senare.
0770-17 10 17
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
Expertrådgivning inför köp 0770-17 10 17
Öppet alla dagar
Behöver du lite extra värme i vinterkylan?

Ta dig igenom vintern med whiteaway

Det är inte alla som jublar lika högt över vinterns kalla och mörka dagar. För många betyder det minus på energikontot, humöret och hälsan. Därför har vi här på sidan samlat nyttiga råd, inspiration och produkter som hjälper dig att ta hand om dig och din hälsa - samtidigt som vintern blir lite mysigare.  


ljusterapilampa

Ljus är viktigt för din trivsel

Den mörka vinterhimmel och saknaden av dagsljus gör att vi inte producerar lika mycket serotonin i hjärnan, vilket ökar risken för nedstämdhet och vinterdepression. Som tur är finns det hjälp att hämta. Ljusterapi har en stor effekt på vår trivsel eftersom det stabiliserar dagsrytmen, ger mer energi och ökar serotoninnivån i hjärnan, enligt vetenskap. För att märka skillnad med en ljusterapilampa behöver du bara ha den stående framför dig i 20-30 minuter, beroende på vilken modell du väljer.

Få en ljusare vardag med en ljusterapilampa

null

Njut av en varm och väldoftande kopp kaffe

I den mörka vinterkylan blir det svarta guldet ännu viktigare. En passande mängd kaffe kan ha en positiv inverkan på din hälsa, det visar en rapport från det danska Vidensråd for Forebyggelse. Ett kaffeintag på max 3-4 koppar om dagen har en beskyddande och reducerande effekt på utvecklingen av flera kroniska sjukdomar eftersom kaffebönor innehåller antiinflammatoriska ämnen. Dessutom kan kaffe lindra smärta, påverka ditt humör och energi positivt samt öka din förbränning.

Hitta den bästa kaffemaskinen för dig

Vitamindrik - juice

Få mer energi med en grön vitaminboost

Just nu har slow jucierna deras tid i rampljuset och det är inte så konstigt. När vintern innebär minus på energikontot, kan lösningen nämligen vara en förfriskande grön juice som är fullproppad med vitaminer och energi. Har du inte redan en slow juicer, kan du gå på jakt efter en i vårt sortiment.

Säg hejdå till morgontröttheten med en slow juicer 

null

Mysiga stunder med stora smaksupplevelser

Finns där något bättre än doften av nybakat bröd på en kall och grå söndagsmorgon? Mys tillsammans med familjen med att trolla fram goda bullar till frukosten. Gör dig själv den tjänsten att göra det härligt enkelt att baka med en köksassistent.

Bli klar för bak med en köksassistent

Velplejede fødder efter fodbad

Ta hand om dig själv

Gör vintern lite mysigare genom att ta hand om dig själv. Unna dig härlig massage, ett varmt fotbad eller ett värmetäcke att ha med i soffan. Det är de små sakerna i vardagen som gör en skillnad. Energikontot och ditt humör vill tacka dig för att du tar hand om dig själv – även om det bara är i 10 minuter.

Ta hand om ditt välbefinnande med fotbad, massage- och värmeapparater

Forkølet kvinde

Undvik förkylning med ett bra inomhusklimat

När de kalla vinterdagarna bankar på dörren är det många som föredrar att stanna inomhus. Men luften i våra hem kan faktiskt vara upp till fem gånger mer förorenad än luften utomhus. Ett dåligt inomhusklimat kan skada vår hälsa och trivsel. Konsekvenserna är dålig koncentrationsförmåga, astma, allergi, hosta och förkylningar samt andra luftvägssjukdomar och andningsproblem.

Den dåliga luften beror på bland annat matlagning, rengöringsmedel och partiklar från elektronik och leksaker. Det är vi själva som skapar föroreningen, men som tur är kan vi också själva göra något åt det med hjälp av de rätta produkterna.

Förbättra din hälsa med bättre luft i hemmet 

365 dagers öppet köp
Prismatch
Størst udvalg