0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung

Samsung vitvaror

Under sina mer än 70 år som företag har Samsung blivit en av världens största elektronikkoncerner med marknadsledande produkter inom allt ifrån telekommunikation till hälsovårdsprodukter. Visionen hos Samsung är att utveckla innovativa produkter där nytänkande lösningar ska kunna bidra till en modern livsstil. Hos Samsung vitvaror avspeglas detta i form av stilren design, nydanande funktioner och låg energiförbrukning som ger dig som användare optimala förutsättningar att förenkla vardagen.

Samsung hos WhiteAway

Som nordens största vitvarubutik på nätet kan vi på WhiteAway erbjuda dig ett brett sortiment av Samsung vitvaror till riktigt bra priser. Här hittar du allt du behöver för köket, bland annat kylskåp, frysar, diskmaskiner, samt tvättmaskiner, torktumlare och dammsugare som gör tvätt och städ lite enklare.

Låg energiförbrukning och hög miljövänlighet

Liksom hos de flesta moderna vitvarutillverkare har Samsung kommit långt när det gäller energieffektivitet och minskad miljöpåverkan. Samsung vitvaror har riktigt hög energiklass för att kunna minska användarnas energiförbrukning, vilket är positivt både ur ett miljöperspektiv och för ekonomin. Samsung vitvaror produceras dessutom i fabriker där man ständigt jobbar med att skapa en miljövänlig tillverkning, och företaget bedriver även en organiserad återvinning av förbrukade varor.

Professionella vitvaror för köket

Hos Samsung kan du få en komplett vitvarulösning för köket med professionella egenskaper. Exempelvis har kylskåp och frysar ventilation och förvaring som gör att matvarorna håller längre, medan ugnar och hällar har funktioner som ger dig möjlighet till enkel och varierad matlagning. Samsung vitvaror är dessutom mycket tysta och kan bibehålla en låg ljudnivå även vid hög arbetsbelastning.

Modern design, lätta att använda

För att skapa en så smidig och enkel manövrering som möjligt ligger Samsung vitvaror i framkant när det gäller manövrering. Med hjälp av touch-reglage och digitala displayer kan du ha full kontroll över din ugn eller häll. Samsung vitvaror har en generellt stilren design i vitt, svart och rostfritt stål samt med blanka glasdetaljer som ger utseendet ett lyft.

Bra att tänka på

Innan du ska köpa nya vitvaror är det klokt att tänka över vad du är i behov av. Det är alltid viktigt att ta hänsyn till hur stort utrymme du har i ditt hem och vilka funktioner hos vitvarorna som kan göra just din vardag lite enklare. Samsung vitvaror är generellt anpassade efter behoven hos ett standardhushåll, men det går även att hitta bland annat kombinerade kyl- och frysskåp och smidiga tvättmaskiner som passar bra för dig som har ett mindre hushåll.

Vi hjälper dig!

Målet för oss på WhiteAway är att du som kund alltid ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt kök. Vår kundtjänst hjälper dig därför er än gärna att hitta de lösningar som är bäst lämpade för dina behov. Om du har frågor om Samsung vitvaror eller andra produkter i vårt sortiment, tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng