0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Diskmaskiner

En Samsung diskmaskin, såklart!

Samsungs vitvaror karaktäriseras av modern teknologi och funktioner som gör vardagen lite enklare. En diskmaskin från Samsung innehåller marknadsledande lösningar och teknik som ger perfekta, anpassningsbara resultat och minskad energiförbrukning i förhållande till traditionella diskmaskiner. Den höga prestandan och energieffektiviteten i kombination med stilren, genomtänkt design gör därför en Samsung diskmaskin till ett mycket bra val för dig som söker moderna alternativ som kan ge ett lyft till ditt kök.

Skräddarsy dina program

Samsungs diskmaskiner är utrustade med en mängd inställningar och program som kan anpassas efter varje disktillfälle. När du har ont om tid kan du till exempel använda dig av ett snabbprogram, och för ömtåligt gods och glas finns extra skonsamma program. Speciella Eko-program gör det också möjligt för din Samsung diskmaskin att förbruka minimala mängder energi och vatten med ett skinande rent resultat. Genom den smarta timerfunktionen som finns hos en Samsung diskmaskin kan du enkelt anpassa diskningen efter ditt schema.

Optimal rymlighet

Inredningen hos en Samsung diskmaskin är designad för att såväl vanligt porslin som större kokkärl och skålar ska rymmas utan att något utrymme går till spillo. En Samsung diskmaskin kan även ha en justerbar toppkorg för att du ska kunna optimera disponeringen av utrymmet. Vissa finner att bestickbrickor tar mindre plats än bestickkorgar, därför tillhandahåller Samsung diskmaskiner med båda alternativen.

Antal kuvert

En av de viktigaste faktorerna att tänka på är hur stor din diskmaskin behöver vara med hänsyn till ditt hushåll och hur mycket utrymme du har i ditt kök. En Samsung diskmaskin rymmer ca 14 kuvert, vilket är en bra storlek för ett standardhushåll på 4-5 personer.

Energiförbukningen - viktig för dig och miljön

I ett modernt kök är energisnåla vitvaror en självklarhet, vilket är en genomgående grundtanke i hela Samsungs sortiment. I och med detta är energiförbrukningen hos en Samsung diskmaskin generellt mycket låg. Hos oss kan du hitta modeller i energiklass A+++ som förbrukar så lite som 237 kwh/år. De speciella Eko-programmen gör dessutom att en Samsung diskmaskin kan vara ännu mer skonsam mot miljön - och ju lägre energiförbrukning, desto lägre energikostnader för dig.

Låg ljudnivå

En annan god egenskap hos Samsungs diskmaskiner är att de är mycket tysta under hela diskprocessen, vilket framför allt uppskattas av de som är lite extra ljudkänsliga. I och med att ljudnivån hos en Samsung diskmaskin aldrig stiger över 44 dB kan du uppleva en behaglig ljudnivå i köket även när diskmaskinen är igång.

Hjälp att hitta rätt

Har du frågor om diskmaskiner eller behöver tips på saker som är bra att tänka på inför ditt köp? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig att hitta den lösning som passar bäst för dina behov.

Kontakta vår kundtjänst på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng