0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Frysar

Smart förvaring med en Samsung frys

Samsungs frysar har de egenskaper som de flesta moderna kök kräver: låg energiförbrukning, kvalitativ design och riktigt hög prestanda. En Samsung frys är utrustad med smarta system som genom temperaturreglering och automatisk avfrostning ger en perfekt miljö för dina matvaror att bibehålla sin smak och konsistens i. En Samsung frys har också design och tekniska detaljer som gör att den enkelt kan slås ihop med ett matchande kylskåp ur samma serie.

Smart Sensor - optimal temperatur

En Samsung frys innehåller ett Smart Sensor-system där en mängd in- och utvändiga sensorer arbetar för att stabilisera temperaturen och luftfuktigheten i skåpet. Med hjälp av detta skapas ett jämnare klimat för dina matvaror, vilket i sin tur gör att maten håller längre. Likaså innebär detta mindre belastning på kylsystemet och således en längre hållbarhet även hos frysen i sig.

Ingen avfrostning

True No Frost är namnet på systemet som gör att en Samsung frys aldrig kräver någon avfrostning. Systemet förhindrar automatiskt frostbildning på matvarorna och insidan av skåpets väggar, vilket tillsammans med sensorsystemet bidrar till en jämnare temperatur i skåpet och en minskad energiförbrukning. Dessutom kan du känna dig trygg med att en Samsung frys aldrig orsakar frostskador på dina matvaror.

Energisnåla frysar

Tack vare sina smarta system och en inverterkompressor som förbrukar mindre energi än konventionella varianter är en Samsung frys mycket energieffektiv och miljövänlig. En Samsung frys har sällan lägre energiklass än A++, vilket innebär en energiförbrukning på ca 255 kwh/år. En Samsung frys är garanterat skonsam mot miljön, vilket även innebär lägre energikostnader för dig.

Tänk på fryskapaciteten

Begreppet ?fryskapacitet? beskriver rymligheten hos en frys samt den mängd matvaror som skåpet kan frysa ned under ett dygn. Storleken och därav rymligheten hos en Samsung frys är generellt anpassad för större hushåll, vilket kan vara bra att tänka på när du ska välja modell. En stor frys rymmer en större mängd matvaror, men förbukar av den anledningen också mer energi.

Stilren design

Modernt och stilrent utseende är karaktäristiskt för Samsungs vitvaror, vilket gör att de passar i de flesta stilar och smaker. Hos oss kan du hitta en Samsung frys i rostfritt stål eller vitt som ger ett lyft till köket. Majoriteten av modellerna har dessutom omhängbara dörrar för att du ska kunna matcha både kyl och frys från Samsung och få en komplett vitvarulösning.

Hitta rätt Samsung frys för dig

Vi på WhiteAway strävar efter att du ska känna dig så trygg och nöjd som möjligt med ditt köp. Därför svarar vi mer än gärna på dina frågor och hjälper dig att hitta en Samsung frys som mathar dina krav. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar eller vill ha tips eller råd från vår kundtjänst!

Du når oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng