0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Kombinerade Kyl-frysar

Samsung kyl och frys

För dig som inte har behov av fullstora kyl och frysskåp eller har tillräckligt med utrymme för det är en kombinerad kyl och frys ett optimalt alternativ. Med både kyl och frys i ett och samma skåp optimerar du nämligen både ditt köksutymme och din energiförbrukning. Samsung kyl- och frysskåp innehåller samma moderna teknologi som de fristående skåpen och kan tack vare sina smarta temperatur- och avfrostningssystem skapa en perfekt miljö för dina matvaror. Samsung kyl och frys har dessutom en stilren design i rostfritt stål och vitt som gör att de enkelt passar in i alla typer av kök.

Extra mycket förvaringsutrymme

För att du ska ha plats för så mycket matvaror som möjligt på liten yta är Samsungs kyl- och frysskåp konstruerade på ett sätt som gör dem större på insidan men oförändrade på utsidan. Fövaringslådor och hyllor inuti skåpet är också väldigt flexibla och gör det enklare för dig att organisera och överblicka innehållet. Hos Samsungs kyl och frys ligger förvaringen på en ny nivå som tar tillvara på utrymmet i ditt kök.

Ventilationssystem för jämnare temperatur

Hos Samsung kyl och frys är respektive del av skåpet försedda med separata sensor-system som bidrar till att temperaturen och luftfuktigheten stabiliseras. Detta leder till att Samsungs kyl och frys skapar ett klimat där dina matvaror bibehåller sin kvalitet under en längre tid oavsett var i kylen eller frysen du placerar dem.

Slipp avfrostningen

Samtliga kyl- och frysskåp från Samsung är frostfria tack vare ett NoFrost-system som förhindrar isbildning på matvarorna eller insidan av skåpets väggar. Detta förenklar både underhållningen och användningen av skåpet, och bidrar dessutom till en minskad energiförbrukning.

Ekosystem sparar energi

En egenskap som går att hitta hos just Samsung kyl och frys är ett smart sensorsystem som anpassar kompressorns aktivitet efter hur du använder ditt kylskåp. Under perioder då skåpdörrarna inte öppnar under en längre stund, till exempel på natten eller när du gör en kortare resa, kan man säga att kompressorn hos Samsung kyl och frys går ned i varv för att spara energi.

Hör av dig till oss!

Vi på WhiteAway ger dig mer än gärna tips, råd och stöd för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp hos oss. Om du har frågor om Samsungs kyl- och frysskåp eller andra produkter i vårt sortiment, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta den lösning som passar bäst för dig! Vår kundtjänst når du alltid på 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng