0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Kylskåp

Ett stort utbud av kylskåp från Samsung

Samsung kylskåp karaktäriseras av innovativa design och teknologi som passar perfekt för dig som vill ha ett modernt kök. Som en av världens mest populära tillverkare av vitvaror och hushållsprodukter har Samsung utvecklat en mängd olika typer av kylskåp där funktioner, storlek och utseende kan kombineras på optimala sätt för alla hushåll.

Kylskåpets kapacitet

För att ett kylskåp ska passa ditt hushåll och dina krav på bästa sätt är storleken och kylkapaciteten viktiga faktorer att tänka efter kring. Samsung kylskåp finns i varierande storlek och form för att alla typer av kök - stora som små - ska kunna få högkvalitativa vitvaror. För dig som har ett stort hushåll kan ett av Samsung kylskåp i större modell eller en side-by-side lösning med både kyl och frys från Samsung vara ett bra alternativ. Om du däremot bor lite mindre och behöver mer kompakta lösningar kan ett mindre Samsung-kylskåp med frysfack vara både smidigare och mer energieffektivt.

Håll maten fräsch längre

Flera av Samsung kylskåp är utrustade med unikt utvecklade förvaringsboxar som gör att dina matvaror håller sig fräscha under en längre tid och således kan minska matsvinnet. Hemligheten är att boxarna kan hålla den mycket exakt temperatur och luftfuktighet som olika typer av matvaror trivs allra bäst i. Samsung kylskåp har bland annat utrustats med hydroFresh, som gör att frukt och grönsaker håller upp till tre gånger längre än i en vanlig grönsakslåda, och coolBox, som ger lite lägre temperatur och torrare luft åt fisk och charkuterier.

Låg energiförbrukning

Samsung bedriver ett flitigt arbete med att utveckla kylskåp och vitvaror som är så energieffektiva och resurssnåla som möjligt. Tack vare Samsung egen miljömärkning, eco+, kan du enkelt hitta de Samsung kylskåp som har allra högst energiklass och således förbrukar minst energi. De kylskåp från Samsung du kan hitta hos oss finns i energiklasserna A+ till A+++ och är alltså mer energieffektiva än EU:s högsta energiklassificering (A).

Modern design

Modern, nytänkade design har under åren blivit Samsung största signum, vilket också är genomgående hos Samsung kylskåp. Här hittar du stilrena kylskåp i bland annat svart, vitt och rostfritt stål med EasyClean-yta som håller smuts och fingeravtryck borta.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt bland alla Samsung kylskåp? Hör av dig till oss! Vi svarar mer än gärna på dina frågor om Samsung vitvaror eller andra produkter hos oss. Kontakta vår kundtjänst på tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng