0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Mikrovågsugnar

Enklare matlagning med en Samsung mikrovågsugn

När Samsung utvecklat sina mikrovågsugnar har tillverkaren fokuserat på att lösa de vanligaste problemen som uppkommer just när man använder en mikrovågsugn. Framför allt har Samsung strävat efter att skapa bättre programfunktioner och bättre uppvärmning, vilket resulterat i att Samsungs mikrovågsugnar kan erbjuda fler valmöjligheter och en jämnare uppvärmning av maten än sina konkurrenter. Utöver dessa moderna funktioner har en Samsung mikrovågsugn dessutom en stilren design och digitala displayer som ger ett stiltroget utseende.

Mikrovågsugnar för inbyggnad

En Samsung mikrovågsugn är avsedda för inbyggnad i till exempel ett köksskåp. Detta gör det extra viktigt att tänka på att måtten hos mikrovågsugnarna måste stämma överens med måtten i din köksinredning där ugnen ska placeras.

Jämn värme

De flesta av Samsungs nyare mikrovågsugnar är utrustade med ett så kallat TDS-system, Triple Distribution System, som Samsung själva utvecklat. Systemet gör att mikrovågorna i en Samsung mikrovågsugn distribueras på ett jämnare sätt än vanligt, vilket gör att maten blir mer jämnt uppvärmd. Portioner som är till hälften frysta och till hälften överhettade blir således ett minne blott!

Lätta att rengöra

För att mikrovågsugnen ska hålla längre och bli enklare att rengöra är en Samsung mikrovågsugn försedd med en keramisk emalj som liknar den som finns i vanliga ugnar. Emaljen är mer reptålig än till exempel plast eller rostfritt stål, och både matrester och smuts kan enkelt torkas bort med en fuktig trasa. Vissa av Samsung mikrovågsugnar har dessutom en antbakteriell beläggning på insidan som minskar eventuell lukt inuti ugnen.

Hur stor volym behöver du?

Det är viktigt att tänka på hur stor din Samsung mikrovågsugn bör vara. Här bör du dels ta hänsyn till hur mycket utrymme du har i köket, men också hur ofta du kommer att använda mikrovågsugn och vilken typ av kokkärl du vill att ugnen ska ha plats för. De olika varianterna av Samsungs mikrovågsugnar har en ugnsvolym från ca. 20 till 32 liter, vilket är väl lämpat för dig som har ett något större hushåll.

Hör av dig till oss!

Vill du ha hjälp med att hitta den Samsung mikrovågsugn som är bäst lämpad för dina behov? Tveka inte att kontakta vår kundjtänst! Vi svarar mer än gärna på dina frågor och ger dig tips, råd och stöd inför ditt köp.

Kontakta oss på tel. 0770 17 10 17 eller [email protected] så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng