0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-16
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Torktumlare & Torkskåp

Gör tvätten enklare med en torktumlare från Samsung

Vi på WhiteAway tillhandahåller ett urval av torktumlare från den innovativa tillverkaren Samsung, som är ett av världens mest kända och välrennomerade varumärken inom allt ifrån vitvaror till produkter inom telekommunikation. Samsung tillhör marknadens absoluta toppskikt i fråga om moderna tekniska lösningar och månar även i hög grad om att både tillverkningen och den färdiga produkten ska vara skonsam mot miljön. En Samsung torktumlare är därför en väl värd investering som gör tvättprocessen bekväm, enkel och miljövänlig.

Energisnåla kondenstorktumlare

Majoriteten av Samsung torktumlare är så kallade kondenstorktumlare, vilket innebär att de i motsats till frånluftstorktumlare inte behöver någon ventilationskanal i väggen. Den fuktiga luften från kläderna omvandlas istället till kondens som samlas i en restvattenbehållare inuti torktumlaren. Med en Samsung torktumlare kan du även välja att koppla en avloppsslang från torktumlaren direkt till avloppet för att slippa tömma behållaren manuellt.

Den stora praktiska fördelen med att Samsung torktumlare använder kondensteknik för att torka kläderna är att torktumlaren blir mer flexibel och i princip ställas i vilket rum som helst istället för att vara beroende av en ventilationskanal på samma sätt som en frånluftstorktumlare.

Praktisk sensorstyrning

Samtliga Samsung torktumlare är försedda med sensorer som kontinuerligt känner av fuktighetsgraden hos kläderna i trumman under torkningens gång. När plaggen nått den torrhetsgrad du programmerat in i förväg stannar därför torktumlaren av sig själv, vilket innebär att en Samsung torktumlare automatiskt förebygger onödig energiförbrukning. Dessutom är detta mer skonsamt för dina kläder.

Många programval

För att du ska kunna anpassa torkningen efter ditt schema eller olika typer av textilier erbjuder en Samsung torktumlare en mängd olika justeringsmöjligheter och förinställda program, exempelvis ylle, sport, skrynkelfritt, snabbtorkning och extra skonsam torkning för ömtåliga plagg.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om Samsung torktumlare eller andra produkter! Vår kundtjänst nås enkelt via tel 0770 17 10 17 eller [email protected]

Favoriter

Stäng