0770-17 10 17 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Samsung Tvättmaskiner

Hitta din Samsung tvättmaskin hos oss

Det sydkoreanska Samsung är en av världens största företagsgrupperingar och grundades 1938. Samsung är idag en världsledande elektronikutvecklare vars produkter karaktäriseras av innovativ teknologi och lyxig, stilren design. I Samsungs vitvarusortiment hittar du allt ett modernt kök behöver samt torktumlare och riktigt prisvärda tvättmaskiner. Alla Samsung tvättmaskiner är försedda med moderna, kolfria motorer, vilket innebär att de kan arbeta mycket tyst och att du får en reservdel mindre att byta ut. Det finns också modeller, så kallade kombinerade tvätt och torkmaskiner som kan både tvätta och torka i ett vilket underlättar en vardag enormt eftersom att maskinen torkar direkt när den är klar med tvätten så att du varken behöver byta program och starta maskinen igen eller flytta tvätten.

Att tänka på innan ditt köp

När du väljer tvättmaskin är det klokt att tänka på hur den passar ihop med ditt tvättrum. Behöver du en toppmatad maskin eller har du plats för en frammatad tvättmaskin? Andra faktorer att ta i beaktande är hur ofta du tvättar eller hur stort hushållet är, vilket har betydelse för hur stor kapacitet tvättmaskinen behöver ha. För ett hushåll på 4 personer rekommenderas vanligtvis en kapacitet minst 6-7 kg. Utöver det standardutbudet av program och temperaturer som finns hos samtliga Samsung tvättmaskiner kan funktioner och specialprogram variera i viss grad, och för att du ska ha så stor glädje som möjligt av ditt köp är det alltid klokt att ta en titt på de olika programutbuden för att hitta den variant som passar bäst för dina individuella önskemål.

Energieffektivitet

Samsungs vitvaror har överlag mycket hög energieffektivitet och tillhör tack vare detta också höga energiklasser. Hos oss hittar du flertalet Samsung tvättmaskiner i klass A+++, vilket är en av de högsta energiklasserna som vitvaror på dagens marknad kan tillhöra. En sådan maskin påverkar miljön på minsta möjliga sätt och är ur ekonomisk synpunkt definitivt det mest hållbara alternativet på lång sikt. Även vattenförbrukningen hos en Samsung tvättmaskin är mycket låg och kan med hjälp av smarta program anpassas efter mängden tvätt.

Extra torr tvätt

Ett annat utmärkande drag hos Samsung tvättmaskiner är att de alla har mycket hög centrifugeringskapacitet, minst 1400 varv/min, vilket gör att restfuktigheten hos kläderna är lägre när du tar ut dem ur maskinen. Detta innebär att plaggen behöver spendera mindre tid i torktumlaren eller på tvättlinan för att bli helt torra, vilket dels sparar energi och dels är gör att tvättproceduren går snabbare.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter! Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller skicka ett mejl till [email protected]

Favoriter

Stäng