0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens Cooling

Köp Siemens kylskåp, kombinerade kyl-frysar eller frysar hos WhiteAway

På WhiteAway är det enkelt att hitta en Cooling-produkt från Siemens som passar dig. Med Siemens Cooling-produkter får du en garanterat låg energiförbrukning och hög kvalitet så att du kan känna dig trygg - det enda du behöver göra är att välja vilken design och storlek som gör sig bäst i just ditt kök. Många av Siemens Cooling-produkter har också smarta specialfunktioner som det lönar sig att bekanta sig med, eftersom det kan vara just den lilla funktionen som märkbart underlättar din vardag.

Kategorier

Hög energiklass, mindre förbrukning

Samtliga av de Siemens kyl- och frysskåp du kan hitta hos oss tillhör de höga energiklasserna A+, A++ och A+++. Siemens kyl och frys överstiger alltså EU:s högsta energiklassificering A med god marginal och kan hjälpa dig att minska din energiförbrukning. Högst energieffektivitet hittar du hos de av Siemens kyl- och frysskåp som tillhör sortimentet eco+ , vilket är Siemens alldeles egna miljömärkning.

OBS! Var uppmärksam på att under våren 2021 kommer det en ny energimärkning och en ny energiskala från EU som berör bland annat kyl och frys. Det införs hårdare krav och andra testmetoder. Läs allt om den nya energimärkningen här.

Prisbelönta Cooling-produkter

Med sina unika förvaringsmöjligheter har Siemens kyl- och frysskåp nått stora framgångar i Råd & Röns senaste vitvarutester. Toppbetygen gick framför allt till de av Siemens kyl- och frysskåp som har en kyldel utrustad med smarta förvaringsboxar där klimatet och temperaturen är anpassat efter behoven hos olika matvaror. Innovationerna hos Siemens kyl och frys består av bland annat hyperFresh, där frukt och grönsaker håller sig fräscha upp till tre gånger så lång tid som i en vanlig grönsakslåda, och coolBox, där fisk och charkuterier får den extra kyla som behövs för att stå sig längre än på andra ställen i kylskåpet.

Ring oss!

Ibland är det svårt att avgöra vilken av Siemens Cooling-produkter som är bäst lämpad för dig. Om du har några frågor så tveka inte att höra av dig till oss! Vår kundtjänst svarar mer än gärna på dina frågor. Ring oss på 0770 17 10 17.

Favoriter

Stäng