0770-17 10 17 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Siemens

Köp Siemens vitvaror hos Whiteaway

Här hittar du ett brett sortiment av vitvaror från den designstarka tillverkaren Siemens. Siemens vitvaror är flerfaldigt prisbelönade för sina innovativa lösningar och nytänkande design som gjort tillverkaren oerhört populär i många delar av världen. Siemens erbjuder ett komplett vitvarusortiment med en bred variation som gör det enkelt att hitta produkter som passar för olika behov: tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar, kylskåp, frysar, köksfläktar, induktionshällar, dammsugare, ugnar och kaffemaskiner. Listan kan göras lång. Med riktigt hög prestanda och stilrent, snyggt utseende är samtliga vitvaror ett säkert val för dig som söker moderna lösningar för ditt kök, badrum eller tvättstuga.

Om tillverkaren

Siemens har en gedigen historia: redan 1847 grundades företaget i Berlin av kompanjonerna Walter Siemens och Georg Halske. Vägen har därefter varit kantad av framstående elektronikutveckling och flertalet uppfinningar som gjort historiska avtryck: bland annat visartelegrafen, den första dynamon, den första elektriska järnvägen och den första metalltrådsglödlampan. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893, och 1958 inoperades den första pacemakern utvecklad i Sverige av Siemens Elema. Idag levererar Siemens lösningar inom allt ifrån infrastruktur och energi till hälso- och sjukvård. Med sin framåtsträvande pionjäranda sätter tillverkaren alltid miljötänk och högteknologiska lösningar i första rummet.

För stora och små hem

En av de viktigaste faktorerna att tänka på innan du köper nya vitvaror är hur mycket utrymme du har i ditt hem. I ett litet hushåll kan mindre, smidigare vitvaror vara att föredra, till exempel ett kombinerat kyl- och frysskåp eller ett kylskåp med frysfack. Bland Siemens vitvaror finns också mindre tvättmaskiner, diskmaskiner och mikrovågsugnar som passar perfekt för dig som behöver leva mer kompakt.

För dig som har mer utrymme att röra dig finns kombinerade kyl- och frysskåp i full storlek samt side-by-side lösningar med kylskåp och frysskåp eller tvättmaskin och torktumlare. Här hittar du också Siemens vinkylar som är perfekta komplement till ditt vanliga kylskåp om du har behov av att förvara otympliga flaskor. Tänk på att ju fler ni bor under samma tak, desto större mängd tvätt, disk och mat har du att ta hänsyn till. Med många smarta hjälpmedel och finesser kan du dessutom enkelt hitta lösningar som är skräddarsydda för dina behov, till exempel extra barnsäkerhet, komfort eller anpassningsbara program. Siemens vitvaror hjälper dig - oavsett hur stort du bor - att göra vardagen lite enklare.

Vitvaror med låg energiförbrukning

En av Siemens största hjärtefrågor är miljöområdet och sparsamhet med jordens resurser. Detta har resulterat i att alla Siemens vitvaror karaktäriseras av extremt låg energi- och vattenförbrukning. Till stor del är detta möjligt tack vare de avancerade teknologiska lösningarna hos produkterna, som vid sidan av miljöaspekten dessutom bidrar till en hög prestanda.

Med sitt sortiment "eco+" hjälper Siemens dig att hitta de produkter som är allra mest miljövänliga och överträffar EU:s högsta energiklassificering med god marginal. Många av Siemens vitvaror finns i energiklass A+++ och kan förbruka upp till 60% mindre energi än klass A. För att tvättmaskiner och diskmaskiner dessutom ska vara så sparsamma som möjligt med vattenanvändningen har många modeller utrustats med sensorer som gör att vattenförbrukningen kan anpassas efter mängden tvätt eller disk i maskinen.

Bäst i test och prisbelönad design

Siemens vitvaror har ett flertal gånger vunnit välrenommerade priser världen över för sin design och sina innovativa lösningar. Bland annat Siemens diskmaskiner och kyl- och frysskåp har topptestats av Råd & Rön under våren 2013 och hösten 2012 för sin låga energiförbrukning och sina unika funktioner. Hos oss på WhiteAway hittar du flera av Siemens topptestade vitvaror, håll utkik efter Råd & Röns märkning!

Vi guidar dig mer än gärna bland Siemens vitvaror och hjälper dig att hitta den lösning som passar bäst för dig. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar! Ring oss på tel 0770 17 10 17 eller maila via [email protected]

Favoriter

Stäng